Cât a suferit Ana Maria Barnoschi după ce și-a “tăiat” nasul!

Ultima actualizare:

    Ana Maria şi iubitul ei, Marianfoto: arhivă personală
Ana Maria şi iubitul ei, Marianfoto: arhivă personală

Mănâncă dans şi sport pe pâine, este vedetă la Kanal D şi aduce mereu voie bună cu stilul ei expansiv. Ana Maria Barnoschi, coprezentatoarea emisiunii “Roata norocului”, a avut însă şi momente mai puţin plăcute în viaţa ei, iar acestea au legătură cu rinoplastia pe care a suferit-o recent. E mulţumită de rezultat, dar a avut de tras cu recuperarea, timp de două săptămâni.

Click!: Cum s-a schimbat viaţa ta de când ai păşit în lumea showbiz-ului? La câţi ani ai debutat în televiziune?

Ana Maria Barnoschi: Aveam 19 ani când am debutat în televiziune şi cred că viaţa mea se află pe o pantă ascendentă acum, la aproape 7 ani de când am păşit în platoul emisiunii “Roata Norocului”, de la Kanal D. Ţin minte şi acum că aveam nişte emoţii uriaşe la prima mea înregistrare pentru această emisiune, dar totul a decurs natural, am avut o echipă şi nişte colegi extraordinari, care m-au ajutat în fiecare moment. Suntem o echipă grozavă la “Roata Norocului”.

Cum vezi experienţa televiziunii acum, după atâţia ani de experienţă?

Nu era tocmai nouă această experienţă, pentru că mai colaborasem cu artişti în postura de dansatoare, dar nu era acelaşi lucru cu a fi prezentatoarea unei emisiuni. Eram obişnuită cu camerele de filmat, cu luminile, cu prompterul, dar emoţiile şi-au spus cuvântul încă de la început. Experienţa televiziunii m-a maturizat foarte mult. Consider că trebuie să fiu mult mai precaută şi să am grijă de imaginea mea, cu atât mai mult cu cât sunt în atenţia publicului, care mă iubeşte pentru bucuriile pe care le aduc cu fiecare ediţie “Roata Norocului”.


    Aşa arată Ana acum, după rinoplastie
Aşa arată Ana acum, după rinoplastie

Dacă ar fi să o iei de la capăt, spre ce te-ai îndrepta? Ai repeta experienţa de a lucra în televiziune?

Cu siguranţă aş repeta această experienţă, nu regret nimic de până acum. Să lucrez în televiziune e extraordinar, să aduc fericire pe chipurile oamenilor este înălţător. Am o bucurie enormă în momentul în care oamenii îmi scriu pe reţelele sociale sau mă opresc pe stradă şi îmi spun că îi facem să zâmbim cu momentele noastre din “Roata Norocului”. Este un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte.

Cum stai cu dragostea? Tu şi Marian aveţi planuri de căsătorie? Ştiu că ţi-ai cumpărat casă. Gânduri de viitoare soţie şi mămică, pe când?

Suntem împreună de aproape trei ani, dar nu ne grăbim încă. Suntem încă tineri şi preferăm să luăm totul cu paşi mici şi siguri. Îmi doresc să fiu mămică, îmi plac foarte mult copiii, dar toate la timpul lor. Momentan suntem focusaţi pe planul profesional, încă mai avem de demonstrat multe. În acest moment sunt mămica unui căţeluş în vârstă de 6 ani, Pufka, un Pomeranian de care sunt îndrăgostită până peste cap.


    Ana Maria Barnoschi şi Bursucu prezintă
Ana Maria Barnoschi şi Bursucu prezintă

De curând ai apelat la o intervenţie chirurgicală la nas. Când şi de ce ai luat această decizie?

Am luat această decizie, de a mă opera, în urma sfatului medicului, pentru că aveam mari probleme de sănătate: sinuzită. Trebuia să fac reconstrucţia de sept, pentru că nu puteam respira normal. De aceea am ajuns să iau această decizie, că altfel nu aş fi apelat la operaţie, pentru că mi-e teamă. Dacă tot a trebuit să apelez la această intervenţie chirurgicală, pentru a scăpa de problemele medicale enumerate, a trebuit să fac şi rinoplastie, pentru că din cauza deviaţiei de sept, osul nasului începuse să se deformeze, făcusem «cocoaşă». În general, îmi e frică de operaţii, mai ales că aceasta a fost o operaţie în zona feţei, îmi era frică de faptul că as fi «adormit» într-un fel şi m-aş fi trezit cu totul altfel. Dar nu a fost cazul.

Cum a fost recuperarea?

A fost grea recuperarea, a durat în jur de două săptămâni. Nu a fost deloc dureroasă, singurul lucru care te incomodează e că nu poţi respira cum trebuie pe nas. Sigur, în primele 72 de ore am fost foarte umflată în zona feţei. Despre aceste probleme medicale la nas ştiam de multă vreme. La 16 ani, când am fost la primul consult, medicul mi-a spus că indicat ar fi fost ca la 20 de ani să apelez la această operaţie, pentru a-mi corecta deviaţia de sept. Evident că mi-a fost frică şi am tot amânat încă 6 ani, până în urmă cu o lună, atunci când mi-am luat inima în dinţi.


    Ana Maria Barnoschi s-a lansat ca asistentă tv acum doi ani şi de atunci lucrează la Kanal D Foto: Kanal D/arhivă personală
Ana Maria Barnoschi s-a lansat ca asistentă tv acum doi ani şi de atunci lucrează la Kanal D Foto: Kanal D/arhivă personală

Pe lângă faptul că faci o echipă bună cu Bursucu, la „Roata Norocului”, ştiu că eşti şi o dansatoare extraordinară. În ce proiecte mai eşti implicată? Ce ţări ai mai colindat în ultima vreme?

Dansez pentru trupa „Fly Project”, alături de care am mers în foarte multe ţări superbe, dar în ultimele luni nu am mai fost plecată. Abia de acum vor începe concertele, aşa că pe 1 Mai voi merge în Turcia.

Se apropie vacanţa de 1 Mai, ce alte planuri mai ai? Sau vei fi prinsă cu filmările pentru noul sezon „Roata Norocului”?

Vom filma intens pentru noul sezon „Roata Norocului”, dar de o vacanţă adevărată, în care mi-am încarcat bateriile, m-am bucurat în decembrie, când am mers pentru 10 zile în Asia, în Sri Lanka. A fost minunat, am trăit nişte experienţe extraordinare, am încercat tot felul de sporturi îndrăzneţe, de la scuba diving, plimbatul cu balonul, până la paraşuta cu motor.


    Ana Maria este obsedată de sală
Ana Maria este obsedată de sală

Weekend-ul acesta veţi da startul înscrierilor pentru noul sezon „Roata Norocului”, în Plaza Bucureşti. Ce mesaj ai pentru cei care vor să se înscrie la casting şi să participe în emisiunea televizată?

Eu şi Bursucu vom fi în acest weekend alături de echipa emisiunii „Roata Norocului” şi îi vom aştepta pe toţi cei care vor să îşi încerce norocul. De abia aşteptăm să îi cunoaştem pe viitorii concurenţi, aşa că îi invităm alături de noi, în număr foarte mare, la Plaza România, începând cu ora 11.00. Noi vom fi acolo! Voi?

Sunteţi deja în febra pregătirilor pentru cel de-al nouălea sezon „Roata Norocului”. Ce premii s-au oferit de-a lungul timpului şi dacă ar fi să aproximezi, cam care ar fi valoarea acestora?

Suntem mari deja, ne pregătim acum pentru cel de-al nouălea sezon, aşa că pe parcursul zecilor de ediţii difuzate am trăit momente care mai de care mai emoţionante, pline de adrenalină şi suspans. Am dat şi premiul cel mare de câteva ori, maşinile, dar şi sume de bani consistente, electronice şi electrocasnice, vacanţe. Valoarea premiilor câştigate în cele opt sezoane a depăşit jumătate de milion de euro. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png