Divele Kanal D au strălucit la nunta lui Bursucu! Simona Pătruleasa, Andreea Mantea și Ana Barnoschi au fost impecabile

Bursucu (36 de ani), așa cum este cunoscut de o țară întreagă, s-a însurat sâmbătă seară cu aleasa inimii sale, Andreea, după 11 ani de iubire, iar nunta a fost una de poveste. Și bineînțeles că nu aveau cum să lipsească din această zi importantă pentru el Andreea Mantea, bună prietenă cu Bursucu și nici prezentatoarea știrilor Kanal D, Simona Pătruleasa, sau colega sa, Ana-Maria Barnoschi. Divele Kanal D au avut ținute superbe, alese special pentru marele eveniment.

Divele Kanal D au strălucit la nunta lui Bursucu / Foto: Colaj Instagram
Divele Kanal D au strălucit la nunta lui Bursucu / Foto: Colaj Instagram

Adrian Cristea s-a însurat cu aleasa inimii sale, Andreea, sâmbătă, 14 octombrie. Toată „crema” postului de televiziune Kanal D și-a dat întâlnire la Constanța, la Aria, fostul EGO, la nunta lui Bursucu - Andreea Mantea (37 de ani), Simona Pătruleasa (48 de ani) și Ana-Maria Barnoschi (31 de ani) au fost alături de colegul lor de breaslă în cea mai importantă zi din viața lui.

Și bineînțeles că au avut grijă ca ținutele lor să fie impecabile. Toate au optat pentru rochii lungi, elegante, care să le scoată siluetele de invidiat în evidență. Andreea Mantea a ales o rochie lungă roșie, cu o crăpătură pe picior, sandale argintii, și a avut părul prins. De asemenea, aceasta a venit „însoțită” de fiul ei, David. Ținuta a fost semnată de Ana Radu.

Ana-Maria Barnoschi și Simona Pătruleasa au optat în schimb pentru două ținute negre. Colega sa de platou în emisiunea „Roata norocului” a îmbăcat o rochie lungă, cu un decolteu adânc și un model în culoare verde în jurul brâului, sandale nude și și-a lăsat părul desfăcut. Prezentatoarea știrilor Kanal D a ales un costum negru elegant, cu aplicații argintii în jurul bustului.

Ținutele divelor Kanal D

Mirii au fost de-a dreptul superbi, iar verighetele lor au costat nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro! Moderatorul emisiunii, „Roata norocului” a ales pentru ziua cea mare să poarte un costum alb-negru, format din pantaloni negri și sacou alb, nuanță pe care a ales-o și pentru cămașă, iar mireasa a îmbrăcat o rochie superbă creată de Cătălin Botezatu.

Întreaga seară, Bursucu a fost numai un zâmbet! Evenimentul a fost mult așteptat de familia și prietenii cuplului, petrecerea de nuntă având loc în clubul Aria, fostul EGO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net