Nuntă mare la Kanal D. Un cunoscut prezentator TV se pregătește să spună marele „DA!”

Adrian Cristea, cunoscut de întreaga Românie drept Bursucu, a luat decizia de a-și uni destinul în fața lui Dumnezeu cu Andreea, femeia alături de care vrea să-și petreacă restul zilelor. Deși au amânat nunta, cei doi s-au decis ca marele eveniment să aibă loc în weekendul care este pe punctul de a începe. 

Prezentator TV, pe punctul de a se căsători / foto: Pixabay
Prezentator TV, pe punctul de a se căsători / foto: Pixabay

Bursucu și Andreea sunt împreună de mai bine de un deceniu și formează o familie minunată, împreună cu cele două fete: Anays, de 4 ani, și Alesia, de 17 ani, cea din urmă fiind fiica Andreei, dintr-o relație anterioară, pe care prezentatorul tv o consideră sânge din sângele său.

Andreea și Bursucu se căsătoresc în acest weekend 

Marele și mult-așteptatul anunț a fost făcut de pagina de Instagram a televiziunii Kanal D, și nu puțini au fost cei care s-au bucurat la aflarea acestei vești. 

„Bat clopotele de nuntă! Bursucu și aleasa inimii sale se vor căsători în acest weekend.”, transmite pagina de Instagram kanaldromania. 

Bursucu: „Mă simt cu adevărat norocos”

A sosit clipa ca Adrian să renunțe la statutul de burlac și să ia în piept viața de bărbat însurat. Ultimele săptămâni din viața celor doi au fost pe cât de aglomerate, pe atât de emoționante, căci au pus la punct, atent, toate detaliile pentru ziua cea mare. 

„Adio, burlăcie! Mă pregătesc de pasul cel mare! Am avut o perioadă plină de pregătiri și abia aștept ca invitații noștri să se bucure de această zi atât de specială pentru noi. Ce pot să mai spun este că mă simt cu adevărat norocos!”, a transmis Bursucu, la rândul lui.

Unde va avea loc nunta 

Atât cununia civilă, cât și cea religioasă, vor avea loc la Constanța, unde martori fericirii lor le vor fi rudele, colegii dar și prietenii apropiați. 

„Nunta celebrului prezentator va avea loc la Constanța, cununia religioasă și cea civilă urmând să aibă loc în aceeași zi. Celebrului prezentator de la „Roata Norocului” îi vor fi alături familia, colegii, prietenii apropiați.”, se mai arată în postare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net