Bursucu de la Kanal D e cel mai implicat tătic! Îi pregătește fiicei un majorat ca în filme: „În ziua de azi, e ca la nuntă”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Se spune din bătrâni că iarna îți faci car și vara sanie și se pare că Bursucu (36 de ani) respectă acest proverb și în acțiunile sale. Pentru că vedeta Kanal D, pe numele lui adevărat Adrian Cristea, a început deja pregătirile pentru majoratul fiicei lui care va avea lor în decembrie. Despre acesta și despre noutățile din cariera lui am stat de vorbă zilele trecute în seara lansării Kanal D2 și iată ce am aflat.

cub bursucu png

Click! a stat de vorbă cu nimeni altul decât Bursucu. Vedeta de la Kanal D ne-a mărturisit că este cu pregătirile în toi pentru majoratul fiicei sale, dar ne-a povestit și câte ceva despre afacerea pe care o pune pe picioare și de la care are mari așteptări. 

Click!: Ce mai faci domnule Adrian Cristea?

Bursucu: Să se știe, Adrian Cristea, alias Bursucu. Mă bucur de petrecerea de lansare a noului post de televiziune Kanal D2.

Te vom vedea și acolo?

Momentan nu, dar nu se știe niciodată. Momentan mă vedeți doar la „Roata Norocului” la Kanal D și probabil, în curând, o altă surpriză.

Pregătești mereu surprize... și nu ești zâna surprizelor...

Întotdeauna, dar nu stăm niciodată.

Bursucu si fetele lui/ Foto arhiva personala
Bursucu si fetele lui/ Foto arhiva personala

Nouă ne-ar fi dor de un matinal...

Nu va fi matinal, nici nu se pune problema. Dar mai avem o surpriză, mai frumoasă.

Mai ai timp pentru tine?

Acum în perioada asta am mai mult timp pentru mine și familie, ceea ce este foarte bine, că de când nu mai am emisiune zilnic, mă bucur cu adevărat de familie. Și e frumos să stai cu copilul acasă, să știi. Să petreci timp. Așa că perioada asta de vacanță le-am dedicat-o celor din familie.

Mai ai afacerea de la mare?

O pregătim, încercăm să facem cât mai frumos și acolo. Cu siguranță că vom deschide și parcul acvatic și încercăm să ne batem cu toată lumea să arate litoralul bine.

Te pregătești de vacanță muncită?

Eu nu prea am vacanță vara de vreo 10 ani. Doar în decembrie 2-3 săptămâni. Anul trecut n-am fost nicăieri, acum 2 ani am fost până în Dubai.

Se bucură fetele că stai acasă?

Foarte tare, cea mică e în extaz. Cea mare, știi cum e, a ajuns la vârsta la care stă cu iubitul, o mai deranjezi și tu, că, na. Totuși, anul acesta în decembrie avem petrecere de majorat, așa că...

O să ai probleme mari...

De ce să am probleme?

bursucu adrian jpg

Pentru că trebuie să pregătești...

Nu-i problemă, că ce-și dorește, aia va primi. Deja ne-am apucat de organizat, pentru că un majorat în ziua de azi este ca la nuntă. Trebuie să ne pregătim, să faci invitații, că nu mai e ca pe vremea noastră să inviți 20 din cartier. Sunt 100, 200 de invitați.

Deci ai treabă... Oricum ești expert în nunți...

Și trebuie să recunosc că atunci când ai prieteni în domeniu să organizezi este mai ușor din punct de vedere al candy-barului, cine cântă... Ne descurcăm.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net