Gelozia, bat-o vina! Bursucu’, la un pas de divorț. Soția i-a dat un ultimatum: „Am intrat în depresie, am făcut terapie”

Ultima actualizare:

Prezentatorul Adrian Cristea, zis Bursucu’, a povestit pentu Click! amănunte dureroase, dar despre care acum mărturisește cu ușurință, după ce s-a tratat la psiholog. Vedeta Kanal D ne-a oferit un interviu în exclusivitate, în care a vorbit și de bune, și de rele. 

Bursucu’, alături de Andreea, superba lui soție
Bursucu’, alături de Andreea, superba lui soție

Bursucu’, la un pas de separare de soția lui: „Eram foarte gelos”

Este celebru, înalt ca bradul, frumos de pică și este unul dintre cei mai talentați prezentatori tv din România. Mereu cu zâmbetul pe buze, cine îl vede n-ar zice că și în sufletului a fost un zbucium mare peste care a trecut doar cu terapie. 

Ups: Bursucu era în colaps total, înainte ca Teo să-i dea o șansă: «Am plâns. Căzusem de undeva de sus!»

Și vedetele sunt oameni, așa că nici ele nu-s de neatins. Acesta este și cazul lui Bursucu’, o persoană pozitivă, mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe șotii. Ne-am întâlnit cu Adrian Cristea la o petrecere organizată de Kanal D și Radio Impuls, unde ne-a mărturisit câteva lucruri care ne-au mișcat. Emoțional vorbind!

Depresia e o boală apăsătoare, iar oamenii care trec prin așa ceva trebuie să înțeleagă faptul că doar prin terapie pot învinge boala. Acesta este mesajul lui Bursucu’, care a trecut printr-o astfel de experiență.

Wow: INTERVIU Bursucu, povestea prieteniei de 20 de ani cu Teo Trandafir. Un grav accident le-a sudat relaţia

Prezentatorul TV ne-a povestit, într-un interviu exclusiv Click!, că în primii ani de relație a suferit de gelozie, stări care l-au băgat într-o depresie pe care a tratat-o timp de șase luni cu ajutorul unui specialist. 

Până să ajungă la psiholog, între Adrian Cristea și partenera lui de viață au fost multe momente tensionate. Andreea este soția lui Bursucu’, care îi este alături de aproape 10 ani. Nu a fost totul roz, iar după multe episoade de gelozie intensă, soția i-a dat un ultimatum. 

Asta da: INTERVIU EXCLUSIV! Cum i l-a furat Viviana Sposub pe Bursucu' lui Teo?: „A fost dragoste la prima vedere! George, să nu te superi!”

Click!: Care dintre voi este mai gelos?

Bursucu’: Eu am fost mai gelos, dar m-am tratat. Eram puțin bolnav. Gelozia e o boală, dar de care m-am tratat la psiholog, nu îmi e rușine să recunosc. Cumva te duci pe o pantă foarte nasoală pentru tine, ai niște trăiri și stări emoționale greu de dus, mai ales când te duci către boală.

Click!: Când ai realizat că este vorba despre tine, nu despre ea?

Bursucu’: În momentul în care ea a pus piciorul în prag și mi-a spus este suficient, am obosit. 

Click!: Ați ajuns și în punctul acela?

Bursucu’: Da, la un moment dat, după doi, trei ani de relație am ajuns și acolo, da. Mi se părea că din orice se poate întâmpla ceva, că există ceva. Îmi făceam tot felul de filme. M-am dus, m-am tratat și acum sunt bine.

Click!: Și cât timp ai făcut terapie?

Bursucu’: Jumătate de an.

Click!: Poți să numești experiența asta cea mai grea din punct de vedere emoțional?

Bursucu’: Nu, cel mai greu lucru care mi s-a întâmplat din punct de vedere emoțional a fost atunci când era să rămân paralizat de la gât în jos. După un accident, un coleg mi-a căzut pe cap, am avut o fisură pe coloană, am stat o lună jumătate imobilizat la pat. Dumnezeu mă iubește, iar acum mă vedeți în picioare și bine, dar aia a fost o cumpănă mare în viața mea.

Pus pe șotii, cum v-am zis: „Lui George Tănase îi mai dau câte o sută de euro în fiecare dimineață”

La petrecerea Kanal D + RAdio Impuls, Bursucu’ a venit însoțit de colegul lui de la matinal. Fire mai liniștită, George Tănase a stat mai retras în timpul evenimentului, însă asta nu l-a împiedicat pe Adrian Cristea să facă mai multe glume pe seama lui.

„Am venit cu George Tănase, care e foarte obosit, programul de dimineață îl epuizează, se concentrează destul de tare. Eu îi dau energie, îi mai dau și câte o sută de oră, dar degeaba.”, a spus în glumă, în interviul Click!, Bursucu’.

Bursucu’ și Andreea muncesc tot sezonul estival: „Pentru mine, vacanța de vară nu există”

În două săptămâni, Adrian Cristea ia vacanță de la TV, însă nu și de alte prestații pe care le are de onorat în vara asta. În timp ce alte vedete merg prin diferite locații de vis, fie că vorbim de mare, munte sau în afara țării, Bursucu’ muncește cu drag și spor.

Nu e singurul din familie, căci și soția, Andreea, este ancorată în proiecte, așa că ei vara o petrec muncind. Ce-i drept, stau și la mare, așa că putem spune că sunt într-un continuu concediu.

„Din păcate, pentru mine vacanța de vară nu există. Eu muncesc în parcul acvatic din Mamaia, distrăm oamenii, am un show pe care îl fac de ani buni. În fiecare vară fac asta, de 10 ani de zile.

Și dacă obosesc, tot trebuie să-l fac, pentru există un contract. Este deja o tradiție pe care am creat-o acolo, e mișto, oamenii se simt bine, dansează cu noi, este un show în adevăratul sens al cuvântului.

„Nu există vacanță pentru noi. Și eu, și soția mea muncim foarte mult. Singura vacanță pe care o avem este în decembrie, când plecăm două săptămâni de Crăciun, de Revelion, dar atât. Dar, oricum, de șapte ani și jumătate fac emisiune zilnică, așa că și dacă aș vrea să plec tot n-aș putea să plec.”, a declarat Bursucu’, pentru Click!

Adrian Cristea face naveta Constanța-București de ani buni! Soția nu vrea să plece de la mare!

Bursucu’ are o viață palpitantă, numai pe drumuri, însă pare că îi priește de minune, nu se plânge, ba chiar îi place. L-am întrebat dacă nu se mută definitiv cu familia în Capitală, însă nu dă viața de „nomad” pentu zbuciumul din București.

De altfel, nici soția nu dorește să se relocheze, căci are o afacere de succes în Constanța, unde și cele două fete ale lor se simt foarte bine, au prieteni și nu doresc să stea în așa zisul „mic Paris”.

Un alt lucru esențial este că Andreea se ține departe de tot ce înseamnă media. Nu-i place la televizor, nu se consideră vedetă și nici nu-și dorește să apară în vreo ipostază. Una peste alta, Bursucu’ este lăsat de capul lui prin București, însă soția știe ce are acasă, așa că nici vorbă de discuții între ei.

„Fac naveta în continuare. Fetele nu se vor muta în București, pentru că ele au tot confortul acolo, soția mea are job-ul (n.r. locul de muncă) și bussines-ul (n.r. afacerea) acolo (n.r. la Constanța).

Ea nu are nicio legătură cu televiziunea, nici măcar nu-i place, nu vrea să aibă legătură cu televiziunea, nu vrea să apară, este un om din spatele camerelor, nici măcar pe social media nu stă, nu e genul ei. Nu o atrage genul ăsta. Și respect asta. Și asta a fost înțelegerea noastră încă de la început.

Mi-a și zis: tu ai job-ul tău, respect asta, dar eu nu vreau să apar. Nu îmi place, sunt emotivă, consider că alți oameni trebuie să apară la televizor, nu am eu ce să spun.”, a declarat Adrian Cristea, pentru Click!.

Adrian Cristea, un tată de nota 10

Bursucu’ este prezentator tv, dar și tată. El și Andreea sunt părinții unei fetițe pe nume Anays, în vârstă de 3 ani. Soția vedetei Kanal D mai are o fată, pe Alesia, de 16 ani, dintr-o relație anterioară. Partenera de viață a lui Adrian Cristea și-a crescut singură primul copil, după ce primul soț a decedat.

Putem spune că Bursucu’ i-a fost ca un tată adolescentei, căci are o relație cu mama ei de aproape 10 ani. Andreea este femeie de afaceri, dar și managerul parcului de distracții acvatic din Mamaia, unde prezentatorul merge an de an pentru a face show.

Bursucu’ are 34 de ani, iar pe la 20 de ani a fost coregraf al emisiunii „Dansez pentru tine”, fiind și rampa de lansare în televiziune. Ulterior, el a ajuns prezentator tv, meserie care i se potrivește foarte bine, iar la Kanal D a făcut parte din multe proiecte importante, printre care Teo Show, Se strigă darul, Matinalii, iar pentru viitor se pregătesc și altele.