Radu Andrei Tudor: „Asta este cea mai mare schimbare din viața mea"

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Lansarea noului post tv Kanal D2 este evenimentul momentului în media. Iar Radu Andrei Tudor (33 de ani) este protagonistul unuia dintre cele mai discutate transferuri din ultima vreme. Fostul știrist de la TVR 1 va începe de mâine să prezinte jurnalul informativ principal al noului canal turcesc. Se numește „NewsTime” și se difuzează în fiecare seară de la ora 21.00. Radu Andrei Tudor ne-a spus ce sentimente îl încearcă la începutul acestei noi etape din viața sa profesională.

Radu Andrei Tudor se imparte intre familie si Kanal D2/ foto Click!
Radu Andrei Tudor se imparte intre familie si Kanal D2/ foto Click!

Cea mai nouă vedetă de la Kanal D2 este noul venit Radu Andrei Tudor (33 de ani), știrist cu experiență și tătic de câteva luni. Despre nouile știri pe care le va prezenta la noul post turcesc și viața de tătic ne-a povestit mai multe în interviul exclusiv oferit odată cu lansarea postului, eveniment unde a existat un joc de drone special dedicat noului post tv.

Click!: În ultima perioadă, o dată la șase luni, mai vii cu ceva nou. Acum ești noua vedetă de la recent lansatul post tv turcesc - Kanal D2.

Radu Andrei Tudor: Cam așa se desfășoară viața mea. Când e să se întâmple ceva important se întâmplă foarte repede. Așa s-a întâmplat venirea mea la Kanal D2. Am fost foarte ușor de convins, pentru că am crezut foarte mult în grila de programe propusă, pentru că oferă ceva nou pe piaţa media din România.

Ne poți spune cu ce vii nou la Kanal D2?

Povestea stă în felul următor: la ora actuală nu există jurnal principal la ora 21.00 la nici o televiziune generalistă. Noi vom fi cei care vom face sinteza zilei. Ora 21.00 este o oră în care, cu siguranță, oamenii au avut timp să-și termine toate treburile să se liniştească, să dea drumul la televizor, să-și ia informațiile acelea relevante și să afle poveștile din spatele știrilor. Eu ce pot să-i asigur pe telespectatori, așa cum am făcut-o de altfel mereu, este că voi rămâne același jurnalist echilibrat, dornic să aducă informațiile corecte telespectatorilor.

Are 120.000 de fani pe TikTok şi promite că va continua să facă transmisii live şi pe această platformă

Radu Andrei Tudor este foarte bucuros de proiectul de la Kanal D2 / foto: Kanal D2
Radu Andrei Tudor este foarte bucuros de proiectul de la Kanal D2 / foto: Kanal D2

Va fi totul live?

Absolut! De luni pînă vineri, de la ora 21.00, la Kanal D2. În fiecare seară vom fi live și, desigur că The News Man de pe TikTok își va continua activitatea și la Kanal D2. Ba chiar live-urile vor fi puțin mai lungi decât așa cum i-am obișnuit până acum pe cei din comunitatea mea de peste 120.000 de urmăritori de pe TikTok, pe care chiar i-am obișnuit cu știri. Publicul de TikTok, pot să spun răspicat, consumă știri de calitate. Și la Kanal D2 știrile vor fi de calitate.

Treci printr-o mare schimbare în viaţa profesională...

Da, cea mai mare schimbare din viața mea profesională, după 13 ani. Am făcut o schimbare majoră și mă alătur familiei Kanal D. Simt în fecare zi că plutesc și sunt aici oameni despre care am senzația că îi știu de foarte multă vreme. Sunt fericit pentru ceea ce trăiesc și sunt și foarte recunoscător.

Radiu Andrei Tudor este împlinit și în viața personală: rolul de tătic îl face foarte fericit

Radu Andrei Tudor este din luna mai 2022 tătic de băiat. El este David Andrei / foto arhiva personal
Radu Andrei Tudor este din luna mai 2022 tătic de băiat. El este David Andrei / foto arhiva personal

Noul job îți dă puțin peste cap viața personală. La ora 21.00 erai obișnuit să te ocupi cu băița de seară a băiețelului tău...

De acum, voi asigura doar în weekend băița de seară pentru a cel mic. Dar asta nu înseamnă că nu sunt prezent. Primesc poze de fiecare dată atunci când i se face baie și eu nu pot asista. Și, de asemenea, am grijă să mă implic foarte mult în tot ceea ce ține de creșterea micuțului meu în tot restul zilei.

Cum te consideri ca tătic... Tot tânăr și neliniștit cum te ştiam?

Eu zic că sunt liniștit acum (râde). Sunt un tătic responsabil.

Kanal D a făcut un frăţior, Kanal D2. Tu te gândeşti la un frăţior sau o surioară pentru băiatul tău?

Nu ne-am gândit încă, abia am descoperit ce înseamnă meseria de părinte. David Andrei ne ia prin surprindere în fiecare zi cu ce lucruri noi face. Ne vom mai gândi la un al doilea copil...

Radu Andrei Tudor: „Soţia mea şi cel mic sunt cei mai mari susţinători ai mei"

Radu Andrei Tudor s-a căsătorit cu Andreea în toamna lui 2021 / foto: arhiva personală
Radu Andrei Tudor s-a căsătorit cu Andreea în toamna lui 2021 / foto: arhiva personală

Ce este mai greu: să faci știri sau să fii tată?

Ambele sunt două lucruri grele, dar le fac cu mare plăcere în același timp. Și cred că mă descurc. Asta şi pentru că soția mea și cel mic sunt cei mai mari susținători ai mei.

Dar pentru tine mai ai timp?

Îmi fac mereu timp pentru sport, pentru că prin sport reușesc să mă echilibrez. Ca să fiu un jurnalist echilibrat, nepătimaș, am nevoie să fiu un om ecilibrat. Şi sportul mă echilibrează.

Acum, că lucrezi la un post turcesc, ai fost şi în Turcia, în vacanță?

Încă nu, dar am o vagă senzație că în curând voi merge. Abia astet să descopăr Turcia. Mi-am propus de ceva timp, dar a venit cel mic și ne-a dat puțîn planurile peste cap. Dar știu că acolo sunt niște locuri unde copiii se simt foarte bine alături de părinți, deci sigur voi avea o vacanță în Turcia cât de curând.

Lansarea noului post tv, Kanal D2, un spectacol cu drone și ploaie de vedete 

La 16 ani de la lansarea în România a postului turcesc Kanal D, va începe să transmită și un frățior, Kanal D2. Prima transmisiune este în data de 2 aprilie, de la ora 19.00, când se va difuza show-ul „Bravo, ai stil!", prezentat de Ilinca Vandici.

Seara de 30 martie va intra în istoria televiziunii amintite, căci a fost petrecerea de lansare a noului canal tv. A fost un eveniment anunţat cu surle și trâmbițe cu mult timp înainte, așa că invitații au fost extrem de nerăbdători să se întâmple. Unul dintre cei cooptați în familia condusă de turci este fostul știrist de la TVR, Radu Andrei Tudor, care a fost la party unul dintre cei care au socializat cel mai mult, bucuros de noul loc de muncă.

La eveniment au mai fost prezente şi cei mai vechi membri ai „familiei”, precum Teo Trandafir, Denise Rifai, Dan Negru, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu, Ernest, Simona Pătruleasa, Ilinca Vandici, Ilinca Obădescu, Christian Sabagh, Mihai Ghiță, George Mihai și mulți alții. Surpriza serii a fost un spectacol de drone, căci evenimentul s-a ținut la etajul 17 al unei clădiri din București, iar invitații au fost plăcut surprinși de faptul că au putut urmări un adevărat show aerian. Timp de câteva minute, pe cerul Bucureștiului s-a văzut Kanal D2, cu ajutorul unor drone. După acest moment, petrecerea s-a mutat la inerior, iar pe pe scenă au urcat Alexandra Ungureanu, și ea prezentatoare la noul post tv, precum și trupa lui Damian Drăghici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net