E oficial! S-a aflat ce emisiune va prezenta Radu Andrei Tudor la Kanal D2, după scandalul cu TVR

Ultima actualizare:

S-a zvonit că Radu Andrei Tudor se va muta la Kanal D, după ce a plecat cu scandal din TVR, dar iată că a venit și vestea oficială. Fostul prezentator al postului public de televiziune a bătut palma cu turcii, însă pentru noul post tv al acestora, Kanal D2.

Radu Andrei Tudor va fi prezentor la Kanal D2 / foto: arhiva personală
Radu Andrei Tudor va fi prezentor la Kanal D2 / foto: arhiva personală

Cu o experiență îndelungată, de peste 15 de ani, în media, în special în domeniul știrilor de televiziune, Radu Andrei Tudor a prezentat telejurnalul principal al TVR, din aprilie 2019 până la venirea la Kanal D2, precum și Telejurnalul matinal TVR 1 timp de cinci ani. Tot la TVR 1 s-a aflat la cârma emisiunii „Pulsul Zilei", un format de infotainment, difuzat în cel mai important interval orar al zilei, denumit Prime Time.

Profesionist desăvârșit în domeniul Știrilor, Radu Andrei Tudor va fi prezentatorul Jurnalului Kanal D2, odată cu lansarea noii televiziuni din portofoliul Grupului Dogan Media Internațional, ce va începe să emită pe 2 aprilie, de la ora 21.00.

Radu Andrei Tudor se alătură astfel echipei starurilor Dogan Media Internațional, iar milioanele de telespectatori îl vor putea urmări începând chiar din prima zi a emisiei noii stații, într-o ediție specială a știrilor Kanal D2, iar apoi, de luni până vineri, de la ora 21.00.

Radu Andrei Tudor: „Mă aflu în fața celei mai mari schimbări”

Radu Andrei Tudor va continua să prezinte știri / foto: Kanal D
Radu Andrei Tudor va continua să prezinte știri / foto: Kanal D

Radu Andrei a prezentat o serie de evenimente majore, în regim de breaking news, precum tragedia de la Colectiv, atentatele din Europa sau trecerea în neființă a Regelui Mihai. Carismatic și versatil ca prezentator de televiziune, Radu Andrei Tudor a fost și gazda festivalului Cerbul de Aur.

„Mă aflu în fața celei mai mari schimbări profesionale. Sunt onorat să fac parte din echipa Kanal D2, să mă alătur acestui nou post TV din portofoliul unui grup media puternic, cu o evoluție extraordinară în cei 16 ani de existența. Am crezut în proiectul Kanal D încă din ziua lansării acestui post TV, în martie 2007. De atunci mi-a trecut prin minte că mi-ar plăcea să fiu și eu în acea echipă”, a spus Radu Andrei, potrivit unui comunicat de presă transmis de postul turcesc.

„Lucram la acea vreme la o televiziune locală, în orașul natal, Piatra Neamț, și urmăream cu mari emoții deschiderea noii stații TV. Iată că suntem în 2023 și mi se împlinește o dorință din adolescență. Am întâlnit aici, la Kanal D2, oameni pe care parcă ii cunosc de multă vreme, cu care am rezonat de la primele minute de conversație. E o bucurie să fiu alături de telespectatori de la pupitrul Știrilor Kanal D2, îndeplinindu-mi misiunea nobilă de a le aduce, mereu cu responsabilitate, informația relevantă, imparțială, corectă", a mai adăugat el.

Radu Andrei Tudor a trecut prin mai toate etapele formării ca profesionist media. Și-a început cariera în acest domeniu atât de complex prin intermediul undelor radio, ca redactor și prezentator de Știri la Radio 1, în Piatra Neamț, orașul natal. A continuat Europa FM, Radio 21, Digi FM și PRO FM. A urmat, pas cu pas, o carieră tot mai vizibilă și bine închegată, Radu Andrei Tudor devenind una dintre cele mai tinere, mai credibile și recognoscibile voci ale știrilor.

Radu Andrei Tudor este și un mare TikTok-er

Radu Andrei Tudor a devenit recent tată / foto: arhiva persinală
Radu Andrei Tudor a devenit recent tată / foto: arhiva persinală

Foarte activ și în social media, cu un conținut care îi reflectă preocupările de om de media, Radu Andrei Tudor și-a dezvoltat în online o comunitate uriașă de fani. Numai pe Tik Tok acesta are peste 120.000 de urmăritori.

„The News Man va fi în continuare activ pe contul de Tik Tok, unde voi merge mai departe cu live-urile și știrile cu care deja i-am obișnuit pe urmăritorii mei!", a adăugat Radu Andrei Tudor

Odată cu ziua specială a lansării Kanal D2, duminică, 2 aprilie, Radu Andrei Tudor se va afla la pupitrul „News Time", de la ora 21.00, urmând ca telespectatorii să îl poată urmări apoi de luni până vineri de la ora 21:00.

image
image
image
image
image
image
Dan Ursa de la Survivor România 2023
Justine Triet jpeg
FotoJet (5) jpg
drame de vazut pe netflix jpg
Dan Ursa finala Survivor Foto Pro TV jpg
ruxandra gheorghe negrea jpg