Matilda Pascal Cojocăriţa a fost, de mică, „Vedeta familiei”

Artista jurizează, alături de Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică, evoluţia pe scenă a micilor concurenţi din emisiunea de la TVR 1. După o scurtă pauză, „Vedeta familiei” se întoarce pe micul ecran cu sezonul al doilea, din 18 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30.

Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița

La 9 ani, se înscria singură, fără ştirea părinţilor, la Ansamblul de amatori al Casei de Cultură din Negreştii de Vaslui, oraşul său natal. Toţi membrii familiei ei cântau, dar nimeni nu îndrăznise până atunci să urce pe o scenă. Acum, la peste 50 de ani de la acel moment, cu o carieră impresionantă şi o experienţă a spectacolului greu de egalat, se consideră „un interpret care slujește cu devotament, mândrie și onoare folclorul românesc și care a abordat în periplul său artistic și cântecul de petrecere, romanţa, muzica veche”.

Matilda Pascal Cojocăriţa este unul dintre cei trei membri ai juriului emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1, care, din 18 martie, ne va bucura cu cel de-al doilea sezon. Alături de Elena Gheorghe şi Radu Ştefan Bănică, artista oferă cu blândeţe, dar şi cu fermitate, sfaturile cele mai potrivite micilor concurenţi care se prezintă, cu tot talentul şi energia lor, în faţa publicului.

„Am acceptat să fac parte din acest proiect în primul rând pentru că iubesc copiii la nebunie. Apoi am întâlnit o echipă splendidă, care a creat o atmosferă de familie – și asta contează cel mai mult într-un proiect. Evident ca rolul de jurat în acest context nu este ușor, când este vorba de sufletul copilului și să-l faci să înțeleagă de ce nu a luat el premiul cel mare”, mărturiseşte interpreta. Tot ea, însă, ne dezvăluie şi că „bucuria cea mai mare este atunci când apare câte o mogâldeaţă talentată, care, când deschide gura, îți taie răsuflarea.

Matilda Pascal Cojocărița
Matilda Pascal Cojocărița

”Protagoniştii emisiunii de la TVR 1 sunt copii cu vârste între 5 şi 11 ani, introduşi în scenă de simpaticii Florina Constantinescu şi Laurenţiu Niculescu. În fiecare ediţie, timp de o oră şi jumătate, trei concurenţi participă la trei probe complexe, în care trebuie să impresioneze prin vocea lor: o probă care îi ajută pe cei mici să se acomodeze cu atmosfera concursului, ce presupune interpretarea unei piese alături de un membru al familiei, o probă în care tinerii artişti sunt pe cont propriu pe scena emisiunii, cântând o melodie la alegere, respectiv o probă ce îi provoacă să ne arate că pot face faţă cu succes şi unei melodii care îi scoate din zona de confort”.

Ne reîntâlnim cu „Vedeta familiei” din 18 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 9.30 (şi în reluare, vinerea, de la 22.30), la TVR 1.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
Poza de cover  Vrei sa iti dezvolti afacerea pentru a le oferi clientilor tai servicii imbunatatite Iata de ce trebuie sa tii cont! Barbat antreprenor la birou jpg
image png
pepeni murat istock jpg
wedding 7608565 1280 jpg
bb cream ingrijire par deteriorat jpg
galuste shutterstock png
zodii norocoase jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net