Demisie-șoc la TVR! Un cunoscut prezentator a anunțat că pleacă

Ultima actualizare:

Un cunoscut prezentator al postului de televiziune TVR  a decis să încheie colaborarea, în vederea realizării unui nou proiect. Deși ani de zile a făcut parte din echipa postului de televiziune românesc, vineri și-a dat demisia. Chiar dacă ani de zile i-a onorat pe telespectatori cu cele mai noi știri din România și din afară, acum a venit momentul să pornească spre o nouă experiență. Iată despre cine este vorba!

Un cunoscut prezentator și-a dat demisia de la TVR
Un cunoscut prezentator și-a dat demisia de la TVR

Celebrul prezentator care și-a dat demisia este nimeni altul decât Radu Andrei Tudor, supranumit și ,,The NewsMan”. Motivul pentru care a decis să plece de la TVR este faptul că se pregătește să țină piept unei noi provocări pe plan profesional.

Radu Andrei Tudor și-a dat demisia de la TVR! Unde va lucra acum

Radu Andrei Tudor a demisionat (Foto: Facebook)
Radu Andrei Tudor a demisionat (Foto: Facebook)

Faimosul prezentator de știri al Telejurnalului de Seară de la TVR și-a dat demisia vineri, urmând să înceapă un nou capitol promițător pentru el.

Vestea demisiei prezentatorului Radu Andrei Tudor a fost făcută de către jurnalistul Dorin Chioțea. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță această schimbare majoră din cadrul postului public de televiziune.

Postarea jurnalistului Dorin Chioțea a șocat mai multe persoane care nu s-ar fi așteptat la o astfel de schimbare. Potrivit informațiilor oferite de acesta, se pare că Radu Andrei Tudor i-ar fi transmis că ,,merge spre o nouă provocare”, însă nu a oferit și mai multe detalii.

Dorin Chioțea nu a încheiat postarea fără a-i ura succes lui Radu Andrei Tudor.

,,Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare. “The NewsMan” – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!”, este anunțul făcut de jurnalistul Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net