A slăbit mult, dar vrea să mai dea jos! Bursucu a apelat la ajutor de specialitate: „

Tot mai multe vedete apelează la diverse metode pentru a scăpa rapid de kilograme, de la diete, la sport și antrenori pricepuți sau doctori care îi ajută să slăbească. După Teo Trandafir, Răzvan Popescu, Raluca Bădulescu sau Andrei Duban, iată că o nouă vedetă s-a hotărât să renunțe la kilogramele în plus.

Bursucu vrea sa dea kilograme jos
Bursucu vrea sa dea kilograme jos

Anii trecuți a mai reușit să dea multe kilograme jos și vrea să o facă din nou. Este vorba de Adrian Cristea, cunoscut coregraf și dansator dar mai ales după porecla Bursucu, ce prezintă ”Roata Norocului„ de la Kanal D.

Suplu pe vremuri, acesta a mai pus câteva kilograme pe el însă nu se poate spune că este foarte gras. Iată că acesta a hotărât să facă o schimbare și și-a anunțat urmăritorii pe rețelele de socializare că urmează o mare schimbare pentru el. „Dragii mei, astăzi, 9 iunie, 2023, am decis să-mi schimb viața”, și-a anunțat urmăritorii în timp ce întră intr-o clinică la doctorul Viorel Dejeu, pe care l-a tăguit în postarea sa. Bursucu a decis să înghită o capsulă care conține un balon.

Bursucu sau Adrian Cristea de la Kanal D
Bursucu sau Adrian Cristea de la Kanal D

„După ce pastila ajunge în stomac facem o radiografie să ne asigurăm că e unde trebuie în porțiunea corectă a stomacului. Balonul rămâne în stomac 4 luni de zile, după care o parte a balonului se va dizolva. Procedura durează 10-15 minute. Ne așteptăm să slăbești între 10 și 15% sau 20 % din kilogramele pe care le ai acum. Stomacul are între 1 și 2 litri, iar balonul având 550 de mililitrii va ocupa o parte importantă din stomac. Acesta este efectul principal al balonului, faptul că ocupând o mare parte din stomac o să te saturi cu porții mult mai mici din mâncare sau faptul că o să ai senzația de satul la porții mult mai mici”, i-a povestit doctorul vedetei de televiziune, care a postat filmulețul respectiv pe rețelele de socializare. Vom vedea ce se întâmplă cu prezentatorul de televiziune în această vară, când va munci din nou la mare, iar din toamnă probabil va reveni cu un nou look.

Bursucu a mai încercat s slăbească

Nu de puține ori am vorbit cu Bursucu și ne spunea că a dat jos 15 sau 12 kilograme prin 2016. La un moment dat, ne spunea că a dat câteva kilograme. „Am un regim strict şi fac sală în fiecare zi. Iată dieta mea. La 8:00 mănânc o omletă cu trei albuşuri şi un gălbenuş, un iaurt mic şi o lingură de fulgi de ovăz.

Adrian Cristea - Bursucu de la Kanal D
Adrian Cristea - Bursucu de la Kanal D

La ora 12.00 - 100 g de piept de pui cu două ciuperci la grătar. La 14.00 - o portocală, la 16.00 - 130 g de ton, 3 frunze de salată cu un ardei verde sau un morcov. La 20.30 - 150 g de carne de pui cu 150 g de dovlecel la grătar. Apă cât vrei, exclus dulciuri şi sucuri. Pe vremuri aveam pătrăţele pe abdomen”, ne povestea el în 2016, când de la 115 kg într-o lună jumătate a dat jos 12 kg, avea 102 şi voia să mai dea încă 10, la 1,85 m înălţime.

Apoi, în 2021 ne spunea că a mai slăbit 16 kilograme. „Nu am niște reguli foarte stricte, dar regula de bază este că, în cât mai multe zile dintr-o săptămână, 4-5 zile, nu depășesc 1700-1800 de calorii”, spunea el atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net