Bursucu e gata să se însoare, iar marele eveniment a fost deja programat. Când va avea loc căsătoria cu aleasa inimii sale

Mai jucăm, în curând, la o nuntă! Adrian Cristea, alias Bursucu’, se căsătorește cu aleasa inimii sale, Andreea, toamna aceasta. Data este stabilită!

Bursucu’, mai precis, Adrian Cristea, și Andreea formează un cuplu solid, de peste un deceniu, cei doi având și doi copii, două fete frumoase foc, Anays, de 4 ani, și Alesia, de 17 ani. Adolescenta este fiica Andreei, dintr-o relație anterioară, pe care Adrian o consideră fiica sa.

Invitat în emisiunea online, „Fiță cu Adiță”, alături de Jean de la Craiova, Bursucu’ (35 de ani), a fost dat de gol în privința nunții cu Andreea, pe care a tot amânat-o până acum.

Bursucu' se însoară în octombrie cu Andreea

În toamnă, în octombrie, a nostru se însoară!”, a fost anunțul făcut de Adiță, care l-a dat, astfel, de gol, pe Bursucu'. Data mult-așteptatului eveniment este 14 octombrie.

Bursucu’ și Andreea s-au întâlnit în urmă cu 11 ani, întâmplător, într-un parc.

„Acum 11 ani, fix aici în parcul acesta lângă care ne aflăm. Am văzut-o când cobora pe scări și am început să mă interesez despre ea”, a mai mărturisit vedeta Kanal D.

Viața lui Bursucu’ se împarte între București-Constanța. Prezentatorul TV vine la serviciu în Capitală, însă familia lui locuiește în Constanța.

Andreea nu are nicio legătură cu televiziunea, nici măcar nu-i place, nu vrea să aibă legătură cu televiziunea, nu vrea să apară, este un om din spatele camerelor, nici măcar pe social media nu stă, nu e genul ei. Nu o atrage genul ăsta. Și respect asta. Și asta a fost înțelegerea noastră încă de la început.

Mi-a și zis: tu ai job-ul tău, respect asta, dar eu nu vreau să apar. Nu îmi place, sunt emotivă, consider că alți oameni trebuie să apară la televizor, nu am eu ce să spun”, a declarat Adrian Cristea, pentru Click!

Prezent și el în emisiune, manelistul Jean de la Craiova i-a dat câteva sfaturi prețioase viitorului ginere, din experiența lui de bărbat însurat de 23 de ani.

„Surprize cât se poate de dese în familie, noutăți, surprize frumoase familiei, să vii cu ceva nou, s-o surprinzi tot timpul”, i-a spus acesta.

Bursucu' este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune și s-a făcut remarcat în emisiunea „Teo Show”, acolo unde avea rolul de co-prezentator, alături de Teo Trandafir. Acesta este gazda emisiunii „Roata Norocului”, de la Kanal D, alături de Ana-Maria Barnovschi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net