S-au căsătorit! Ellie White și Doru Tinca au făcut nuntă mare la Brașov, iar Smiley le-a cântat valsul mirilor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost nuntă mare, în weekend, la Brașov! Cântăreața Ellie White și impresarul Doru Tinca s-au căsătorit după 16 ani de relație. Singurul artist care le-a cântat la evenimentul fastuos de la conac a fost Smiley!

În sfârșit, cântăreața Ellie White (39 de ani) și partenerul ei, impresarul Doru Tinca, au făcut marele pas la altar, după 16 ani de relație și doi copii! Aceștia s-au căsătorit religios, săptămâna trecută, iar, în weekend, au făcut cununia civilă și nunta, la un conac vestit din Brașov.

Mirii și-au dorit o nuntă discretă, invitând la eveniment aproximativ 250 de persoane, rude și prieteni foarte apropiați. Au fost și câțiva colegi din showbiz, Ștefan Lungu și Dj Dark. Singurul artist care le-a cântat la nuntă a fost Smiley, de care îi leagă o prietenie foarte sinceră, de mulți ani de zile.

Cununia religioasă a avut loc cu două zile înainte de nuntă, la Biserica Sfânta Parascheva dn Brașov. Duminică, un ofițer de la Starea Civliă, i-a cununat într-un peisaj de vis, la Conacul Albert, unde a venit și preotul să le dea binecuvântarea.

Nunta a ținut până în zori, iar Smiley a fost artistul care le-a cântat invitaților toată noaptea.

Smiley este prietenul nostru foarte bun de mulți ani și ni l-am dorit alături în cea mai importantă zi din viața noastră. Ne-am dorit un eveniment discret”, a declarat impresarul Doru Tinca, în exclusivitate pentru Click!

Mireasa Ellie White a strălucit într-o rochie făcută de Iselin Dimitri

Ellie White a fost o mireasă de o frumusețe răpitoare. Rochia ei a fost creată, pe comandă, de designerul Iselin Dimitri, care îi face și toate ținutele de scenă, în ultima vreme.

Mirele Doru Tincă a purtat cu costum din denim negru cu broderie, creat tot pe comandă de Lucian Datcu.

Lună de miere în Anglia și Scoția

A doua zi după nuntă, mirii au plecat în luna de miere, însoțiți de copii lor, Maria și Mihai. Cei doi au ales Anglia și Scoția drept destinație pentru vacanța lor prelungită.

E o lună de miere cu copiii. E atipică, așa e, dar și nunta a fost atipică”, a mai declarat Doru Tinca, pentru Click!

Ellie White și impresarul Doru Tinca sunt împreună de 16 ani și au doi copii, Maria (în vârstă de 8 ani) și Mihăiță (10 ani). Cei doi au amânat nunta de mai multe ori, prima dată în 2011, apoi în 2014 și în 2016, când a murit tatăl vedetei. Ultima încercare a celor doi de se căsători a fost chiar anul trecut.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net