Ellie White trăiește o dramă: „Am operat-o de cancer mamar, apoi de sarcom!”

#Exclusiv Click!

Ți se sfâșie inima! Cântăreața Ellie White trăiește o dramă. Cățelușa ei dragă, Daisy, a suferit deja două operații de cancer, ultima chiar săptămâna trecută. A fost o minune că patrupedul s-a mai trezit la viață!

Ellie White, fosta solistă de la trupa DJ Project,  are sufletul sfâșiat după ce Daisy, cățelușa primită în dar de solistă de la soțul său, Doru Tincă, trage să moară. Cățelușa a fost operată, chiar zilele trecute, și, doar printr-o minune, a revenit la viață.

Patrupedul are, însă, 15 ani și a suferit deja două operații de cancer, așa că zilele îi sunt, se pare, pe sfârșite. Ellie și familia ei s-au atașat de cățelușă și vor să-i facă ultimele zile din viață cât mai ușoare.

Am stat în operația de extirpare a unui sarcom urât din toate punctele de vedere! Însă, acum, putem sărbători faptul că s-a trezit din operație ( marea teamă!), și că drumul spre recuperare va fi unul ușor!” , a anunțat Ellie, după ce cățelușa a trecut cu bine și prin a doua operație.

"E oribil, noi facem tot ce putem!"

Daisy, un bichon maltez de toată frumusețea, a fost diagnosticată cu cancer mamar, aceasta fiind a doua intervenție chirugicală la care a fost suspusă.

În ianuarie am operat-o de cancer mamar, apoi, în octombrie, i-a ieșit un sarcom care a crescut foarte mult, pe care i l-am operat săptămâna trecută. Sarcomul nu este vindecabil, așa că tragem de timp acum!

Momentan e stabilă, dar na! Ca la 15 ani și dupa două operații de cancer, te aștepți să se întâmple din moment în moment! E oribil, noi facem tot ce putem, restul ține de ea”, a declarat, tristă, solista, pentru Click!

Daisy are 15 ani! „Am tratat-o ca pe copilul meu!”

Ellie este iubitoare de animale încă din copilărie. Soțul său, impresarul Doru Tincă, i-a făcut o bucurie imensă atunci când i-a adus-o cadou pe Daisy, chiar de ziau ei!

Eu sunt o iubitoare de animale de când eram copil. Aduceam de atunci animale acasă, printre care, la un moment dat și un arici, în speranța că le voi putea păstra.

Însă, părinții nu mi-au dat voie niciodată să pastrez niciunul dintre animăluțele găsite, așa că, atunci când am avut ocazia, mi-am indeplinit of-ul copilariei.

De 15 ani o am pe Daisy, bichonița primită cadou de la Doru de ziua mea, pe care am tratat-o ca și pe copilul meu, plimbând-o cu noi peste tot, oferindu-i tot ce a fost mai bun, exact așa cum faci și pentru un copil pe care il iubești”, a notat cântăreața pe blogul ei personal.

Ellie White și soțul său, Doru Tincă, formează un cuplu de 15 ani și au împreună o familie extrem de frumoasă și de solidă. Aceștia au doi copii. Mihăiță și Maria, care le ocupă tot timpul. Deși au la activ atâția ani impreună, cei doi nu au ajuns încă la altar.

Elena Baltagan, cunoscută sub numele de scenă Ellie White, și-a început cariera în trupa DJ Project, în care a fost solistă din 2003 până în 2009. Ulterior, artista a ales o carieră solo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net