Ellie White, adevăratele motive pentru care a părăsit DJ Project. Ce au putut să îi spună colegii de trupă

Ellie White, cunoscută de o țară întreagă pentru activitatea ei din cadrul formației DJ Project, a explicat partea ei de adevăr, deranjată fiind de faptul că este întrebată constant de ce nu acceptă să facă parte din nou din formație și să lucreze alături de Maxx și Gino Manzotti. 

image

Ellie White a relatat, într-un articol amplu pe blogul personal, modul în care a început să activeze în DJ Project, dar și despre evenimentele mai puțin plăcute din anii de colaborare cu Maxx și Gino Manzotti. Conform artistei, cei doi colegi de trupă au avut o atitutinde lipsită de respect și au făcut adesea comentarii răutăcioase despre aspectul său, numind-o "grasă",

Povestea Elenei a ]nceput ]n anul 2003 când a primit telefon de la un fost coleg de liceu care a întrbat-o dacă nu dorește să vină la studio pentru a asigura partea vocală a unei piese, alături de alți doi băieți. Elena a fost încântată de propunerea pe care a primit-o și a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri.

Maxx a fost primul pe care l-a întâlnit. Ulterior a aflat că prima impresie pe care acesta a avut-o despre ea a fost una proastă. Ba mai mukt, artistul nu s-a putut abține să facă un comentariul nepotrivit, afirmând că "Elena nu poate fi reparată nici măcat de nemți". 

De aici a început un lung șir de evenimente care au dezamăgit-o cumplit pe Elena. Numele ei nu apare pe nici măcar una dintre piesele pe care le-a lansat alături de formație, deși a contribuit la procesul creator, mulți dintre banii rezultați în urma albumelor nu i-a primit la timp sau nu i-a mai primit deloc Poate cel mai dureros pentru vedetă a fost faptul că, ani la rând, a trebuit să suporte comentariile colegilor de trupă, unele mai răutăcioase decât altele. 

Ellie White nu a mai putut suporta atitudine colegilor și a managerului

Tensiunile s-au acumulat, iar în cele din urmă Ellie nu a mai putut suporta nedereptățile cărora a fost supusă. Maxx și Gino Manzotti, alături de managerul formației, au decis să o înlocuiască pe Ellie cu Giulia Anghelescu.

"Cum Giulia era mereu prezentă pe sticlă și în online, s-au gândit ei că îngrașă porcul în ajun și va exploda imaginea trupei alături de ea. De unde și piesă ( compusă de mine de altfel, dar tot fără drepturi ) pe care am cântat-o alături de Giulia. În all fairness, ea se încadra mai mult în tiparul lor de feminitate, așa că era o alegere oarecum de înțeles", a povestit Ellie,

Artista a dezvăluit că, cu ani buni în urmă, a încercat să-și contacteze foștii colegi de trupă și managerul formației pentru a le propune să lanseze un album și să susțină un turneu prin mai multe orașe importante ale țării. Așa cum era de așteptat, Ellie a primit un răspuns negativ și a decis să nu mai încerce vreodată să ia legătura cu ei.

"Știind acum adevărul depre motivele mele de a părăși trupa, va rog din suflet să NU îmi mai cereți să mă întorc. Mă face să mă simt că și cum ce am făcut în ultimii 13 ani este de rahat, și nu merită atenția voastră, și toată viață mea si carieră mea este legată doar de anii în care am fost în trupa DjP", a concluzionat Elena. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

oana roman si marius elisei
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
4 front doctorita spagara jpg
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg