Bianca Brad, după ce a învins cancerul la sân: „Sunt bine! Mă bucur de multă linişte interioară”

Acum şapte ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Au urmat luni dificile, cu operaţii şi tratamente grele, dar acum Bianca Brad (54 de ani) străluceşte din nou. La propriu! Şi chiar pe podium. Ne-am întâlnit cu Bianca Brad în cadrul unui eveniment cu prezentare de modă, în care a defilat într-o rochie creată de Eli Lăslean.

image

De când a scăpat de cancer, Bianca Brad parcă a renăscut! Fostul manechin a revenit la prima dragoste, la invitaţia prietenei sale, creatoarea de modă Eli Lăslean, şi a defilat într-o prezentare de modă.

Bianca Brad fost absolut strălucitoare! Am profitat astfel de ocazie şi am întrebat-o cum se simte şi care sunt secretele care o păstrează atât de veselă, în ciuda dificultăţilor pe care le-a întâmpinat. „Nu fac ceva extraordinar şi nu mă duc la SPA-uri. Mă bucur de foarte multă linişte interioară. Traversez o perioadă de schimbări de care mă bucur din plin. Recomand tuturor să facă Pillates, pentru că acest tip de sport ajută foarte mult, din toate punctele de vedere, nu doar la modelarea corpului, ci şi la tonifiere. De trei-patru ori pe săptămână fac Pillates, şi singură, dar şi alături de cursantele mele, pentru că sunt instructor cu certificat acum”, spune Bianca Brad, în exclusivitate pentru Click!

Şi în ceea ce priveşte dieta are mare grijă. „Am fost nevoită să devin foarte strictă şi atentă în privinţa alimentaţiei, în urmă cu şapte ani. Am păstrat aceste obiceiuri, pentru că m-am simţit foarte bine după aceea, mai ales că am mâncat sănătos, fără mâncare procesată, prăjeli, mezeluri şi mai puţină pâine, deşi îmi place foarte mult pâinea. Sunt mai mult adepta dulciurilor vegane”, a mai spus Bianca Brad.

Bianca Brad a revenit  recent la prima dragoste:  defilarea într-o prezentare  de modă
Bianca Brad a revenit recent la prima dragoste: defilarea într-o prezentare de modă

De asemenea, Bianca Brad nu neglijează nici analizele şi vizitele medicale, pe care şi le repetă cu sfinţenie de două ori pe an. „Din punctul de vedere al sănătăţii sunt bine, am făcut testele recent, cele care se fac o dată la şase luni, şi sunt bine, Slavă Domnului!”, a mai mărturisit Bianca Brad.

Bianca Brad a şocat anul trecut în luna octombrie, când a povestit pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că în urmă cu şapte ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. A trebuit să depăşească singură cele mai grele momente, căci a dorit să-i ocrotească pe cei dragi. Inclusiv mama ei a aflat foarte târziu prin ce a trecut fiica sa...

Şi ele au ieşit învingătoare din lupta cu temuta boală!

image

Rona Hartner a avut cancer la colon. Actriţa Rona Hartner (49 de ani) a aflat întâmplător că suferă de cancer la colon, acum doi ani, când boala era deja într-o fază avansată. Dar acum este bine! „Sunt monitorizată din 6 în 6 luni. Acest cancer de colon se vindecă, asta vreau eu să transmit oamenilor şi să fie şi ei cât se poate de atenţi. Trebuie făcute analizele din timp, obligatoriu. Acest cancer este enervant, într-adevăr, dar eu l-am tratat ca pe o gripă! L-am descoperit târziu şi tot am scăpat! Norocul meu a fost că Dumnezeu mi-a demascat boala în ultimul ceas!”, a declarat Rona Hartner.

image

Eugenia Şerban a scăpat de cancer tot la sân. Şi actriţa Eugenia Şerban s-a luptat cu această boală, chiar de două ori. Mai întâi frumoasa actriţă a învins un cancer ginecologic, apoi un cancer la sân, toate acestea în 2019. Experienţa aceasta nu a îngenuncheat-o însă decât în faţa lui Dumnezeu, căci acum actriţa a mărturisit că este mult mai aproape de divinitate şi a învăţat să-şi accepte crucile. În ceea ce priveşte tonusul şi pofta de viaţă, de îndată ce a făcut operaţia şi a urmat tratamentele a revenit cu multă putere de muncă în activitate.

image

Monica Tatoiu a avut un cancer ginecologic. Şi Monica Tatoiu a înfruntat un diagnostic de cancer, la doar 23 de ani. Nu a dorit să facă operaţia de extirpare a uterului, care era afectat, boala fiind deja în faza a doua, ci a mai aşteptat să ia şi alte păreri medicale. În cele din urmă a urmat un tratament medicamentos, care a ajutat-o să-şi recapete sănătatea. „Am avut un cancer de endometru şi nu m-am operat. Este sub control. Am o proteză de şold, sunt Robocop. Iar în gură am o altă proteză, totală, pentru că am avut parondontoză şi mi-au căzut toţi dinţii din cauza fumatului”, a povestit aceasta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net