Decizia luată de Eugenia Șerban, după ce s-a vindecat de cancer: „Mă simt mai bine așa!”

#Exclusiv Click!

Eugenia Șerban (53 de ani) zâmbește din nou! Actrița, care în 2019 trecea prin cumpăna vieții sale după ce afla că are două forme de cancer: unul ginecologic și altul la sân, ne-a mărturisit că traversează o perioadă liniștită din viața sa.

Eugenia Șerban a luptat cu toate forțele să învingă cancerul și să revină la viața sa activă pe care o avea înainte de diagnosticul necruțător. A trecut printr-o operație dificilă, intervenția desfășurându-se pe parcursul a 12 ore, și a fost supusă unui tratament cu chimioterapie, pentru a se însănătoși.

Prezentă, zilele trecute, la lansarea cărții Marinei Almășan, „Prin Copenhaga, pe urmele Micii Sirene”, fosta actriță din telenovela “Inimă de țigan” ne-a explicat de ce nu renunță la culoarea părului său, mai precis, albastru.

„Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a spus Eugenia Șerban pentru Click!

Eugenia Șerban: „Sunt bine!”

De asemenea, actrița ne-a vorbit și despre prietenia frumoasă și longevivă care o leagă de vedeta de la TVR 2 dar și ce proiecte frumoase are în perioada care urmează.

Sunt bine. Sunt alături, acum, de Marina Almășan pentru că își lansează o carte. Ne cunoaștem de peste 30 și ceva de ani. Sunt multe amintiri care mă leagă de ea. În primul rând, primii pași în televiziune. Ne-am început carierele profesionale cam în aceeași perioadă. Cât privește partea profesională, mă bucur că în perioada următoare o să am mai multe spectacole, plus că urmează să apară și un film cinematografic”, a mai spus artista pentru Click!

Vezi si: Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul: «Sunt tonică și muncitoare»!

Eugenia Șerban, talie de manechin

Vedeta ne-a atras foarte ușor atenția cu aspectul său fizic. Aceasta a arătat impecabil la eveniment, însă Eugenia Șerban se pare că nu este deloc mulțumită de felul în care arată: „Nu știu să explic ce fac de arăt așa. Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru – cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat”.

Citeste si: Eugenia Șerban a aflat că are două tipuri de cancer. «Am ales să merg mai departe»

Trebuie amintit și faptul că în urmă cu doi ani, actrița Eugenia Șerban ne mărturisea că s-a resemnat cu situația și destinul pe care Dumnezeu l-a ales pentru ea: „Sunt OK! Mă simt bine. Urmez în continuare tratamentele pe care le am de făcut, mi-am pus gene, mi-am făcut părul albastru, acum e simplu să mă spăl pe cap, pentru că este scurt, mănânc foarte multe fructe pentru că e vară, cireșe, pepene roșu, piersici, caise, mere și mă întrețin. Fac tratamente corporale, nu am celulită, dar fac pentru tonus, pentru fermitatea pielii, pentru a mă menține în formă, radiofrecvență. Am apelat și la botox acolo unde am simțit că este nevoie și îmi doresc foarte tare să intrăm în normalitate, să se redeschidă teatrele. Am început să îmi reiau viața!”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Brad Pitt (5) jpg
tanara dezbracata in pat jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
andreea esca 6 png
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
cub anda calin png
cub miki k pital png
cub smiley pavel bartoș png
cub ani crețu png
preot vasile ioana jpg
cabral dominicana jpg