Femeia pe care Fuego a iubit-o cel mai mult se luptă cu cancerul. Fosta iubită are o funcție publică

Ultima actualizare:

Fuego, 46 de ani, pe numele său real Paul Surugiu, a trăit o discretă și frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciaușu, 44 de ani, la începutul anilor 2000.

Fuego, unul dintre cei mai de succes soliști români, este foarte discret când vine vorba despre viaț
Fuego, unul dintre cei mai de succes soliști români, este foarte discret când vine vorba despre viaț

Patru ani de zile a durat relația celor doi și, de la momentul despărțirii, fiecare a mers pe drumul său. Fuego și-a continuat ascensiunea în lumea artistică, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști autohtoni, iar Ana Maria Ciaușu a ales cariera politică.

Ana Maria Ciaușu este subprefecta județului Olt

Ana Maria Ciaușu este subprefecta județului Olt. Tânăra și frumoasa politiciană, însă, trăiește o dramă puțin cunoscută de publicul larg, de mai bine de un an de zile.

Ana Maria Ciaușu a fost diagnosticată cu cancer la sân și fiecare zi este o bătălie câștigată de aceasta cu necruțătoarea maladie.

Citește și: Fuego poartă în suflet o mare durere! Artistul trece printr-o dramă an de an, de Paște!

Impactul a venit după intervenţie, dar este impact, pentru că atunci când crezi că ai scăpat şi că aceea a fost cea mai mare problemă a ta, constaţi că este posibil ca acest cancer invaziv să fi afectat şi alte organe. La aproape un an după mastectomia bilaterală am suferit încă o intervenţie chirurgicală, anume limfadenectomie axilară dreaptă. Am scos 13 ganglioni, care din fericire erau doar inflamaţi, nu au fost invadaţi. Chiar şi anumiţi medici m-au întrebat de ce nu am operat de la început şi gaglionii, iar răspunsul este - pentru că nu a fost cazul, suspiciunea a fost la început de un cancer zero“, a povestit Ana Maria Ciaușu, pentru Adevărul.

Ana Maria luptă cu toate armele împotriva bolii necruțătoare

Citiți AICI un interviu în exclusivitate acordat de Ana Maria Ciaușu pentru Adevărul despre lupta purtată cu boala care i-a marcat existența.

Nu se știe dacă Paul Surugiu, adică Fuego, a încercat să fie alături de fosta sa iubită. Despre relația lor, Ana Maria Ciaușu a vorbit abia după 12 ani de la despărțire.

Vezi și: Dramele care l-au marcat pe Fuego: moartea tatălui și un accident care ar fi putut avea final tragic

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Citește și: Fuego la vârsta de 16 ani, imagine de colecție! «Mama și tata făceau un efort colosal ca să mă țină la studii»

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net