Fuego la vârsta de 16 ani, imagine de colecție! «Mama și tata făceau un efort colosal ca să mă țină la studii»

Ultima actualizare:

    Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați artiști români
Paul Surugiu este unul dintre cei mai apreciați artiști români

Paul Surugiu - Fuego a scos din arhiva lui o imagine de colecție, de la vârsta de 16 ani. În acea perioadă, interpreta melodii latino și purta cămăși largi cu epoleți. Pe atunci la început de drum, Fuego făcea naveta de la Turda la București pentru a lua lecții de canto.

Paul Surugiu-Fuego (43 ani) era la vârsta de 16 ani un tânăr care bătea la porțile afirmării. „16 ani! Luam primele lecții de canto cu George Grigoriu la București. Am primit primul microfon original de ziua mea, de la părinții mei și se purtau epoleții. Făceam naveta săptămânal, cu trenul, Turda-București, că să-mi lucreze vocea marele compozitor și profesor de canto. Trei ani am studiat cu dansul... Mama și tatăl meu făceau un efort colosal financiar ca să mă țină la studii muzicale în București. Provin dintr-o familie modestă...”, a povestit Fuego pentru Click!.

La 16 ani, Fuego cânta muzică latino și urca pe scenă în haine cu epoleți
La 16 ani, Fuego cânta muzică latino și urca pe scenă în haine cu epoleți

Fuego a vândut toate biletele la concertul de Crăciun

Fuego se pregătește pentru concertul din 15 noiembrie 2019 de la Sala Palatului, care este sold out. În plus, în luna decembrie va porni iarăși la colindat. Turneul național al lui Fuego, intitulat „Ninge cu flori de Lumină!”, va începe în data de 2 decembrie 2019, la Brașov și se va încheia pe 26 decembrie 2019, la Suceava. Fuego va fi acompaniat de band-ul lui și vă va purta într-o lume a emoțiilor, cu renumitele lui cântece de Crăciun. Fuego are pregătite mai multe surprize și o atmosferă caldă, de Crăciun. „Într-adevăr, va ninge, la figurat, cu note de lumină, adunate toate în cântecele mele de sărbători. Am 11 albume dedicate sărbătorilor și aleg pentru voi de această dată emoții supreme, prin melodii cu totul speciale. Vreau să ne amintim de cum era cândva, de ce înseamnă această perioadă pentru noi, românii, de dragostea anotimpul plin de mister, de bucuria primelor zăpezi și de părinții noștri care ne așteaptă acasă și la care ne reîntoarcem mereu”, spune Fuego.

Fuego va cânta în luna martie cu peste 100 de oameni pe scenă

În luna martie, el va reveni cu noi surprize.  Astfel, pe 22 martie 2020, de la ora 20.00, Fuego vă așteaptă la Sala Palatului din București cu un concert fenomenal, „Simfonic”. Veți avea ocazia să-l vedeți și să-l ascultați pe marele artist într-o altă prezentare, diferită de tot ce știți până acum despre el. Celebrele lui piese, melodii de colecție, cântecele care l-au consacrat în cei 25 de ani de carieră se vor auzi diferit, în variantă simfonică, cu orchestrații spectaculoase. Show-ul va fi realmente colosal, cu peste 100 de oameni pe scenă, cu elemente speciale și cu multă emoție. Paul Surugiu va fi acompaniat de Orchestra Metropolitană București, condusă de maestrul-dirijor Daniel Jinga. De asemenea, pe scenă va fi prezent și Corul Accoustic, în formulă de 50 de interpreți, alături de care Fuego va cânta într-o reverie a muzicii.

Citește și:

Fuego: «Mama e una dintre cele mai frumoase femei»! Cum arăta la 20 de ani

Paul Surugiu - Fuego, la prima expoziție: ”Pictura e o terapie ce-mi dă putere”

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net