Gestul emoționant făcut de Fuego pentru bolnavii de la psihiatrie

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego (45 ani), are un suflet mare și este sensibilizat de tot ce se întâmplă în jurul său. Artistul își ajută mereu semenii și face diverse acte de caritate. Recent, cântărețul a demonstrat, din nou, ce inimă mare are și a mers să cânte la spital. Astfel, celebrul artist le-a făcut o bucurie imensă bolnavilor de la Spitalul de Psihiatrie din Murgeni, la invitația managerului Ionel Carp, prin bunăvoința căruia Click! vă prezintă azi câteva fotografii emoționante.

image

Fuego: „Am întâlnit acolo povești de viața cutremurătoare”

Paul Surugiu nu a stat deloc pe gânduri și pentru că programul încărcat i-a permis, a spus prezent invitației de a cânta la spital și s-a dus într-o după amiază acolo, cu band-ul și sunetul lui, pentru a le oferi momente de neuitat pacienților care s-au bucurat enorm să îl vadă.

Interesant de citit: Dramele care l-au marcat pe Fuego: moartea tatălui și un accident care ar fi putut avea final tragic

Binecunoscutul artist încearcă de fiecare dată să îi bucure pe cei bolnavi, cărora vrea să le aducă o bucurie în suflet, mai ales că Paul are deja de 7 ani de zile un proiect de caritate, ART by Fuego. Astfel, din vânzarea picturilor lui, vedeta îi ajută în primul rând pe artiștii bolnavi care au nevoie de medicamente.

Iată și: Eveniment fără precedent pentru Fuego! Ce a fost nevoit să facă artistul

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png
image png

„Într-adevăr, acum câteva săptămâni am răspuns unei invitații oarecum atipice! Managerul spitalului de boli mintale de la Murgeni, județul Vaslui, mi-a propus să vin să cânt pentru pacienții care, surpriză, fac terapie prin muzica mea! Zis și făcut! Am avut bucuria să descopăr suflete speciale!

Sunt mulți tineri care se luptă cu depresia, iar cu problemele aferente aduse de pandemie, a devenit o situație care nu mai e deloc izolată! Le-am cântat, le-am vorbit și am încercat să le alin frământările!

A fost o experiență aparte pentru mine pentru că mi-am dat seama cât de ușoară poate fi trecerea pe o pantă nefastă, dacă nu e tratată la timp!Am întâlnit acolo povești de viață cutremurătoare, oameni cu profesii nobile și tineri care au trecut prin traume majore! Mai trist este că nici familiile nu-i caută!În schimb au parte de terapie, de ateliere vocaționale și de activități care să-i facă utili!

A fost un moment aparte și aș repeta oricând experiența pentru că știu că puterea muzicii este infinită, într-o lume în care e tare simplu să rănești și să lovești cu piatră!”, a mărturisit, pentru Cick!, Paul Surugiu - Fuego.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg
azaleea necula (1) jpeg