Fuego, artistul care l-a impresionat și pe Carla's Dreams

Carla’s Dreams a discutat despre preferințele sale pentru muzica din România, iar Fuego se pare că este printre favoriții lui.

carla s dreams jpeg

Invitat la podcastul lui Bobonete, Carla’s Dreams a abordat mai multe subiecte de discuție alături de actorul din Las Fierbinți, dar cel mai interesant a fost despre muzica din România, dată fiind experiența lui Carla’s în acest domeniu.

Fuego, artistul care l-a impresionat pe Carla's prin curaj

Carla's Dreams și-a exprimat părerea despre mai multe nume mari din muzica românească, dar Fuego se pare că i-a furat inima prin curajul său.

Vezi și Carla’s Dreams, înainte de prima gală «X Factor»: ”Vor urma niște surprize serioase”

Fuego este recunoscut pentru muzica pe care acesta o realizează pentru inimile românilor, dar și pentru colaborările sale spectaculoase. Totuși, acesta a fost ținta mai multor glume răutăcioase din spațiul on-line, dar asta nu l-a oprit să-și creeze o carieră de invidiat.

„Despre Fuego, aș putea spune că e foarte curajos. Îmi provoacă admirație faptul că spune „Și?”, ceea ce este un soi de curaj și consecvență”, a declarat Carla’s Dreams. 

Care este artistul preferat al lui Carla's Dreams?

Totuși, Bobonete nu a aflat care-i artistul preferat din România a lui Carla’s Dreams, lăsând locul speculațiilor. 

Actorul din Las Fierbinți a încercat să afle mai multe detalii despre artistul care a reușit, pe deplin, să-l cucerească pe Carla’s Dreams prin lirică sau prin interpretare, dar acesta nu a reușit.

Citește și Carla`s Dreams, impresionat de concurent de 14 ani: „Ai toate calitățile necesare pentru finala X Factor”

În schimb, Carla's Dreams a oferit o explicație mai largă a fenomenului care-l impresionează cel mai mult în această lume artistică - creația. Bineînțeles, Carla’s Dreams nu i-a discreditat pe interpreți, precum cei din lumea teatrală sau a filmului, dar consideră că cei care reușesc să creeze și să interpreteze sunt „pachetul complet”.

„Ți-am spus. Sunt mai mulți (n.r. - artiști). Mie, cel mai mult, îmi plac artiștii creatori. Nu sunt mai presus decât interpreți, precum cei de teatru sau film, dar cei creatori mi se par compleți.”, a transmis Carla’s Dreams.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net