Vești proaste pentru fanii Carla's Dreams! Solistul misterios vrea să renunțe la formație: «Sper să mă reinventez»

Ultima actualizare:

Carla's Dreams există în industria muzicală din România de zece ani. Membrii trupei au lansat o nouă melodie, care a ajuns pe primul loc în preferințele ascultătorilor de pe Youtube, Invitat în platoul de la Radio Zu, solistul a dezvăluit care îi sunt planurile de viitor. 

image

De zece ani, cei de la Carla's Dreams bucură publicul prin melodiile pe care le creează. Multe dintre cântecele lor au ajuns pe primul loc în topurile muzicale, iar formația are zeci de mii de fani.

Pentru a marca 10 ani de la înființare, formația a lansat o nouă melodie care, previzibil, a ajuns pe primul loc în trending-ul de pe Youtube. Deși se află la pogeul succesului, solistul a făcut o dezvăluire neașteptată în studioul de la Radio Zu.

Solistul a dezvăluit că nu intenționează să meargă mai departe cu proiectul Carla's Dreams și își dorește să se reinventeze în viitorul apropiat.

Întrebat dacă formația va mai exista în peisajul muzical peste 10 ani, artistul a oferit un răspuns complex: "Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva". 

Noua piesă a formației a ajuns pe primul loc în preferințele publicului

Videoclipul piesei "Victima" a ajuns pe primul loc în trnding-ul de pe Youtube, la doar trei zile de la lansare. „Victima este una dintre piesele foarte personale la care am lucrat mult, cu atenție la detalii, la producție. Este piesa cu care încheiem 10 ani de Carla's Dreams. Videoclipul a fost elaborat minuțios de Roman Burlaca și echipa lui de la BR Films. Pregătim și „Tempus Fugit 4” în următoarea perioadă pentru "ai noștri". V-am cuprins", spune Carla's Dreams. 

Succesul fulminant al formației se datorează nu doar verusrilor profunde pe care le scriu membrii trupei, ci și modului în care au ales să se prezinte în fața publicului. Au trecut 10 ani de la lansarea lor, însă nimeni nu știe cu exactitate cine sunt cei care se ascund în spatele machiajului dens.

Au existat speculații despre cine ar putea fi solistul trupei, însă acesta nu a dat curs zvonurilor și nu a dorit niciodată să vorbească despre întrebarea care se află pe buzele tuturor fanilor. 

Anul trecut Carla's Dreams a dominat top-urile cu hitul „N-aud” cu EMAA, care a devenit viral pe YouTube, înregistrând nu mai puțin de 31 de vizualizări. 

Anul 2021 a fost unul cât se poate de bun pentru solistul formației. El s-a ocupat de proiectul formației, dar a făcut parte și din juriul emisiunii SuperStar, de la Pro Tv. 

        Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net