Imagini inedite cu Irina Loghin! La cei 83 de ani, doamna muzicii românești l-a uimit până și pe Fuego!

Ultima actualizare:

Irina Loghin se prezintă într-o formă fabuloasă la cei 83 de ani ai ei, reușind să bucure inimile românilor încă din 1967, când și-a făcut debutul, la radio. 

Irina Loghin și Fuego, duet la emisiunea Drag de România mea / Sursa: Facebook.com
Irina Loghin și Fuego, duet la emisiunea Drag de România mea / Sursa: Facebook.com

Într-o apariție televizată la emisiunea Tezaur Folcloric, Irina Loghin a reușit să impresioneze, încă o dată, după ce a interpretat melodia „Câte flori mi-ați dat voi mie”

Irina Loghin, un simbol al folclorului românesc

Celebra artistă de muzică folclorică reușește să bucure inima românilor chiar și la 83 de ani, după ce a clădit o carieră de succes în muzica românească și a ajuns să fie cunoscută chiar și peste hotare, ducând spiritul românesc departe de granițele noastre.

Citește și Irina Loghin, Viorela Filip şi Anastasia Lazariuc, secretele unui ten perfect după 60 de ani. Produsele de care nu se despart

În timpul emisiunii, Irina Loghin a discutat și a dezvăluit secretele longevității sale într-o carieră care a fost supusă multor provocări, mai ales înainte de Revoluție, când muzica acesteia a fost interzisă de către guvernul comunist. 

În cei peste 60 de ani de carieră în industria muzicală, Irina Loghin nu și-a uitat originele și nu a lăsat niciodată faima să-i afecteze modul în care vede poporul român sau cât de chibzuită este în comportamentul său. 

De asemenea, la Tezaur Folcloric, vedeta a discutat și despre legătura pe care a avut-o cu regretatul Benone Sinulescu, care a fost parte din duo-ul favorit al artistei. Din păcate, celebrul Benone Sinulescu s-a stins acum un an, dar impactul pe care l-a avut în muzica românească nu va fi uitat niciodată. 

Irina Loghin, duet alături de Fuego

La emisiunea Drag de România mea, artista a susținut un duet cu celebrul Paul Surugiu - Fuego, având ca scop promovarea mai multor piese importante pentru cultura românească, dar care nu au fost destul de mediatizate de la lansarea lor.

Vezi și Irina Loghin, sfaturi despre cum se menține în formă la 82 de ani!

Pe lângă duetul cu care au bucurat inimile românilor și au adus în fața audienței mai multe piese ce nu sunt cunoscute publicului larg, cei doi au discutat despre istoria lor și despre secretul unei cariere care reușește, chiar și în era internetului, să rămână reprezentativă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net