Imagini inedite cu Irina Loghin! La cei 83 de ani, doamna muzicii românești l-a uimit până și pe Fuego!

Irina Loghin se prezintă într-o formă fabuloasă la cei 83 de ani ai ei, reușind să bucure inimile românilor încă din 1967, când și-a făcut debutul, la radio. 

image
Irina Loghin și Fuego, duet la emisiunea Drag de România mea / Sursa: Facebook.com

Într-o apariție televizată la emisiunea Tezaur Folcloric, Irina Loghin a reușit să impresioneze, încă o dată, după ce a interpretat melodia „Câte flori mi-ați dat voi mie”

Irina Loghin, un simbol al folclorului românesc

Celebra artistă de muzică folclorică reușește să bucure inima românilor chiar și la 83 de ani, după ce a clădit o carieră de succes în muzica românească și a ajuns să fie cunoscută chiar și peste hotare, ducând spiritul românesc departe de granițele noastre.

Citește și Irina Loghin, Viorela Filip şi Anastasia Lazariuc, secretele unui ten perfect după 60 de ani. Produsele de care nu se despart

În timpul emisiunii, Irina Loghin a discutat și a dezvăluit secretele longevității sale într-o carieră care a fost supusă multor provocări, mai ales înainte de Revoluție, când muzica acesteia a fost interzisă de către guvernul comunist. 

În cei peste 60 de ani de carieră în industria muzicală, Irina Loghin nu și-a uitat originele și nu a lăsat niciodată faima să-i afecteze modul în care vede poporul român sau cât de chibzuită este în comportamentul său. 

stanga
dreapta
image
image
image
image
irina loghin 6 jpg
irina loghin 5 jpg

De asemenea, la Tezaur Folcloric, vedeta a discutat și despre legătura pe care a avut-o cu regretatul Benone Sinulescu, care a fost parte din duo-ul favorit al artistei. Din păcate, celebrul Benone Sinulescu s-a stins acum un an, dar impactul pe care l-a avut în muzica românească nu va fi uitat niciodată. 

Irina Loghin, duet alături de Fuego

La emisiunea Drag de România mea, artista a susținut un duet cu celebrul Paul Surugiu - Fuego, având ca scop promovarea mai multor piese importante pentru cultura românească, dar care nu au fost destul de mediatizate de la lansarea lor.

Vezi și Irina Loghin, sfaturi despre cum se menține în formă la 82 de ani!

Pe lângă duetul cu care au bucurat inimile românilor și au adus în fața audienței mai multe piese ce nu sunt cunoscute publicului larg, cei doi au discutat despre istoria lor și despre secretul unei cariere care reușește, chiar și în era internetului, să rămână reprezentativă.

stanga
dreapta
image
image
irina loghin si fuego jpg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
archie battersbee jpg
the sandman jpg
cub laura cosoi png
4 britney spears 5 jpg jpeg
cristina dorobantu
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub laura cosoi png
cristina dorobantu
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg