Irina Loghin, Viorela Filip şi Anastasia Lazariuc, secretele unui ten perfect după 60 de ani. Produsele de care nu se despart

Ultima actualizare:

Trei artiste de la noi, trecute de 60 de ani, au dezvăluit ce trucuri folosesc pentru tenul lor. Viorela Filip, Irina Loghin și Anastasia Lazariuc arată impecabil la vârsta lor, iar acestea sunt secretele lor! 

Irina Loghin
Irina Loghin

Viorela Filip, Irina Loghin şi Anastasia Lazariuc sunt un exemplu: au un ten impecabil, iar cele trei soliste rescunosc că nu dau banii pe produse costisitoare sau de fiţe pentru a avea aşa o piele, deş sunt trecute de 60 de ani. Iată ce ne-au povestit, despre îngrijirea pielii.

Viorela Filip se spală cu apă rece şi săpun

Viorela Filip a moștenit gene bune din familie, are un ten senzațional la vârsta sa. Cântăreață și profesoară de canto pentru multe vedete de la noi, ea nu se dă pe față cu nicio cremă. Și cu toate acestea, are un ten de bebeluș la 70 de ani. Ba mai mult, vara, artista născută la malul mării, mai precis la Tuzla, stă o zi întreagă cu fața la soare și nu pățește nimic, dimpotrivă își dă pe față cu apa de mare, iar seara se spală cu apă rece de la robinet.

Doar săpun folosește pentru față, în rest nimic, niciun fel de cremă. "Nu m-am dat niciodată cu vreo cremă, ci doar ma spăl pe față cu săpun", a spus Viorela Filip, pentru Click! . 

Irina Loghin se demachiază cu ulei de măsline

Irina Loghin, în vărstâ de 83 de ani, a folosit de când se știe ingrediente naturale de casă, pentru îngrijirea feței. Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei

O loţiune pe care o prepară acasă din ulei de măsline este sfântă pentru artista noastră. Pentru curățat fața, Irina Loghin amestecă uleiul cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară. Deseori, îndrăgita interpretă mai pasează aici și un fruct.

"Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant", a povestit Irina Loghin, pentru Click!. 

Anastasia Lazariuc foloseşte iaurt cu infuzie de muşeţel

La 68 ani, și Anastasia Lazariuc pare să fi descoperit secretul tinereții. Cel mai mult, interpretă noastră pune accent pe demachiere. Pentru ten, aceasta folosește iaurt cu infuzie de mușețel sau zeamă de la un castravete. De-a lungul timpului, Anastasia a mai folosit masca de argilă.

După demachierea corectă și o mască, artista spune că adoră să își facă masaj cu fructe pe față, cel mai mult cu portocale sau kiwi, care conțin vitamina C. Vedetei nu-i lipsește uleiul de măsline nici în bucătărie, nici din trusa de cosmetică.

"Eu cred că uleiul de măsline este cel mai bun produs cosmetic. Îl folosesc de ani de zile, dar le atrag atenția femeilor că este important să avem și o alimentație sănătoasă", a explicat Anastasia Lazariuc, pentru Click!. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net