Irina Loghin, Viorela Filip şi Anastasia Lazariuc, secretele unui ten perfect după 60 de ani. Produsele de care nu se despart

Trei artiste de la noi, trecute de 60 de ani, au dezvăluit ce trucuri folosesc pentru tenul lor. Viorela Filip, Irina Loghin și Anastasia Lazariuc arată impecabil la vârsta lor, iar acestea sunt secretele lor! 

image
Irina Loghin

Viorela Filip, Irina Loghin şi Anastasia Lazariuc sunt un exemplu: au un ten impecabil, iar cele trei soliste rescunosc că nu dau banii pe produse costisitoare sau de fiţe pentru a avea aşa o piele, deş sunt trecute de 60 de ani. Iată ce ne-au povestit, despre îngrijirea pielii.

Viorela Filip se spală cu apă rece şi săpun

stanga
dreapta
viorela filip 5 jpg
viorela filip jpg
viorela filip 3 jpg
viorela filip 1 jpg
viorela filip 2 jpg
viorela filip machiata jpg
viorela filip jpeg
viorela filip tinerete 0 jpeg
viorela filip 14 png png
viorela filip 15 png png
viorela filip 11 jpeg jpeg
viorela filip 9 jpeg jpeg
viorela filip 4 jpg
viorela filip 10 png png
viorela filip 17 jpeg jpeg

Viorela Filip a moștenit gene bune din familie, are un ten senzațional la vârsta sa. Cântăreață și profesoară de canto pentru multe vedete de la noi, ea nu se dă pe față cu nicio cremă. Și cu toate acestea, are un ten de bebeluș la 70 de ani. Ba mai mult, vara, artista născută la malul mării, mai precis la Tuzla, stă o zi întreagă cu fața la soare și nu pățește nimic, dimpotrivă își dă pe față cu apa de mare, iar seara se spală cu apă rece de la robinet.

Doar săpun folosește pentru față, în rest nimic, niciun fel de cremă. "Nu m-am dat niciodată cu vreo cremă, ci doar ma spăl pe față cu săpun", a spus Viorela Filip, pentru Click! . 

Irina Loghin se demachiază cu ulei de măsline

stanga
dreapta
irina loghin 1 jpg
irina loghin 3 jpg
irina loghin 5 jpg
irina loghin 6 jpg
3 irina loghin cu mainile 1 0 jpeg
irina loghin 1 jpeg
irina loghin 0 jpeg
6 7 vedete ok irina loghin jpeg
Irina Loghin a împlinit 80 de ani jpeg
irina loghin png
rdi irina loghin jpeg
irina loghin jpeg
irina loghin 80 de ani jpeg
irina loghin jpeg
Irina Loghin a împlinit azi, 19 februarie, 79 de ani jpeg

Irina Loghin, în vărstâ de 83 de ani, a folosit de când se știe ingrediente naturale de casă, pentru îngrijirea feței. Pe lângă celebrul masaj de față pe care îl face cu palmele, pentru a nu avea gușă, cântăreața de muzică populară își face de ani de zile un demachiant potrivit tenului ei

O loţiune pe care o prepară acasă din ulei de măsline este sfântă pentru artista noastră. Pentru curățat fața, Irina Loghin amestecă uleiul cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten.

În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară. Deseori, îndrăgita interpretă mai pasează aici și un fruct.

"Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant", a povestit Irina Loghin, pentru Click!. 

Anastasia Lazariuc foloseşte iaurt cu infuzie de muşeţel

stanga
dreapta
anastasia lazariuc jpg
anastasia lazariuc 3 jpg
anastasia lazariuc 12 13 v 2 col a jpeg
Solista Anastasia Lazariuc (66 de ani) jpeg
anastasia lazariuc 2 jpg
anastasia lazariuc jpeg
anastasia lazariuc mihai constantinescu spital jpeg
anastasia lazariuc 5 jpg
anastasia lazariuc 4 jpg
Mihai Constantinescu și Anastasia Lazariuc, poveste de dragoste cu „năbădăi” jpeg
anastasia lazariuc mihai constantinescu jpeg

La 68 ani, și Anastasia Lazariuc pare să fi descoperit secretul tinereții. Cel mai mult, interpretă noastră pune accent pe demachiere. Pentru ten, aceasta folosește iaurt cu infuzie de mușețel sau zeamă de la un castravete. De-a lungul timpului, Anastasia a mai folosit masca de argilă.

După demachierea corectă și o mască, artista spune că adoră să își facă masaj cu fructe pe față, cel mai mult cu portocale sau kiwi, care conțin vitamina C. Vedetei nu-i lipsește uleiul de măsline nici în bucătărie, nici din trusa de cosmetică.

"Eu cred că uleiul de măsline este cel mai bun produs cosmetic. Îl folosesc de ani de zile, dar le atrag atenția femeilor că este important să avem și o alimentație sănătoasă", a explicat Anastasia Lazariuc, pentru Click!. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

peter imre2  crop 1656742777 jpeg
FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png