Fuego poartă în suflet o mare durere! Artistul trece printr-o dramă an de an, de Paște!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști care a suferit foarte mult în timpul pandemiei pentru că nu s-a mai putut întâlni cu publicul său. Pe numele său din buletin, Paul Surugiu, celebrul artist a pregătit un program special de Paște pentru telespectatorii săi fideli, atât pe TVR 2 și TVR Moldova, cât și la Favorit TV. 

Paul Surugiu a vorbit în exclusivitate pentru Click!
Paul Surugiu a vorbit în exclusivitate pentru Click!

Dar ce face Fuego de Paște, de ce a ales să petreacă în familie, alături de bunica lui de 87 de ani, cum arată meniul său într-o zi pentru că a slăbit considerabil și cât de dor îi este de tatăl său, Paul Surugiu a povestit într-un interviu exclusiv pentru Click! 

Paul, ce program special de Paște ai pregătit la TV pentru telespectatorii tăi fideli? 

Vreau să-mi surprind telespectatorii fideli, admiratorii mei, în prima zi de Paște. Mi-am zis că sărbătorile acestea trebuie să fie speciale cumva și din acest punct de vedere. Astfel, duminică, în prima zi, am trei momente de colecție pentru ei.

Primul și cel mai important este acela că de la ora 15.00, pe TVR 2 și TVR Moldova, veți putea urmări un super concert, timp de două ore, cu mine și Orchestra Fraților Advahov. Este un spectacol aniversar, în care cânt muzică populară, o adevărată petrecere cu muzică live și duete inedite alături de invitații mei, mari artiști ai Basarabiei, precum Adriana Ochișanu, Olga Ciolacu, Surorile Osoianu și maestrul Eugen Doga. 

Cred eu că la masa de sărbătoare ar fi frumos să vedeți o producție în care am pus mult suflet și care vine cu câteva din cele mai frumoase cântece ale românilor, dar și melodii din repertoriul meu. Tot în prima zi, de la ora 17.00, pe canalul meu oficial de Youtube, singurul valid și real – FUEGO-PAUL SURUGIU, lansez o nouă melodie, un șlagăr care se va bucura, cred eu, de mare succes – ”ALEASA VIEȚII MELE”! Iar de la ora 20.00, la Favorit TV, prezint și cânt, într-o ediție de colecție, cu invitați speciali din România și din Basarabia, mari artiști.  

FUEGO: „Eu încerc să țin un regim alimentar perioada asta, până în concertul de la Sala Palatului, dar sigur nu mă voi putea abține”

Unde te prind sărbătorile anul acesta? Și de la ce anume nu te vei putea abține când te vei așeza la masa de Paște? 

Sărbătorile vor fi în liniște, acasă, cu oameni dragi, cu familia mea, cu bucuria de a împărți clipe de neuitat, de care ne-a fost dor. Am refuzat orice tip de eveniment sau propunere și am zis că merită să am sărbători doar pentru mine, mai ales că luna mai va fi una plină de concerte, la care se adaugă și show-ul pop-simfonic de la Sala Palatului, de pe 15 mai, de la ora 20.00, unde vă aștept cu drag.

Pandemia mi-a dat o lecție pe care o voi ține minte mereu și voi încerca să nu mă abat de la ea, aceea că trebuie să prețuiesc mai mult momentele de familie, momentele cu oamenii pe care-i iubesc și pentru care eu reprezint universul complet.  

Una dintre aceste persoane e bunica mea, Bubulina, care are 87 de ani și care îmi face viața mai frumoasă. Așadar, Paștele meu, anul acesta, nu e deloc extravagant, cu destinații sau vacanțe, ci va fi prilej de relaxare, poate și cu ieșiri în aer liber, cu povești și amintiri.

Cu masa de Paște e mai complicat puțin. Eu încerc să țin un regim alimentar perioada asta, până în concertul de la Sala Palatului, dar sigur nu mă voi putea abține de la a gusta drob, ouă, cozonac și celebra pască, fără aluat, cu multă brânză. Ce să-i fac? Sunt gurmand și cred eu că e bine să ne satisfacem poftele culinare, cu limite, fără excese, mai ales la momente de sărbătoare!  

Ești o persoană credincioasă! Mergi des la biserică? Când ai avut cea mai mare nevoie de Dumnezeu și l-ai simțit aproape? 

Credința mea este în suflet, în primul rând. O am sădită din copilărie, de bunica, care mă ducea la biserică și își dorea să devin preot la un moment dat. Nu ajung foarte des la biserică, din lipsă de timp, dar mă rog și-mi găsesc mereu o clipă de respiro să mă gândesc la această legătură cu divinitatea. Îl simt pe Dumnezeu aproape mereu și cred că e nevoie de el în permanență! E ca la maraton, așa cum spunea recent părintele Constantin Necula.  

Dumnezeu aleargă cu noi și nu ajunge niciodată la vreo linie imaginară de final, fiind permanent în competiție. Sunt un om care crede că mai presus de noi există o forță creatoare, care ne veghează și care nu lasă chiar totul la voia întâmplării. Dar dincolo de asta, e necesar ca eu să-mi netezesc calea unei vieți armonioase, trăite după reguli corecte și raționale.

Nu judec oameni, mai ales că nu sunt nici eu vreun perfect. Nu pun ștampile, nu dușmănesc, întorc și celălalt obraz și încerc, pe cât se poate, să ajut, să ascult, să caut și să fiu liniștit cu mine și cu lumea din jurul meu, oricum ar fi ea. Acesta-i postul meu zilnic.

Nu e neapărat ușor să fim astfel, mai ales că totul a luat-o razna, dar am învățat în ani să știu cum să-mi respect promisiunile, am învățat să nu păcălesc, să nu văd doar propriul interes și să nu vorbesc pe nimeni de rău, nici măcar atunci când poate se merită să fac asta, având sufletul rănit! 

Care sunt bunătățile cu care Fuego se înfruptă de Paște puteți citi pe Click! Poftă Bună!:

„Care este meniul zilnic al lui Fuego și la ce preparat nu renunță niciodată”

Când te întorci în timp, în copilăria ta, care este cea mai dragă amintire pe care o ai de atunci, cu privire la sărbătorile de Paște? 

Cea mai specială amintire este cea de la Biserică. Eram fascinat de Prohod și de denii și nu ratam în ruptul capului aceste momente importante pentru mine. Copilăria este izvor nesecat de amintiri, de trăiri și de emoție, mai ales acum, când sărbătorile vin peste noi și când parcă, vrem sau nu să recunoaștem, suntem mai emotivi.

Totul a fost frumos în copilărie! Mi-aduc aminte de tabloul idilic care era în vremea Paștelui în copilăria mea. Mergeam la Denii și toată lumea, la bunica, avea curțile curate, avea copacii vopsiți cu var și mirosea toată strada a cozonac și a pască!  

Mi-aduc aminte când mergeam la udat în prima zi, cu un obicei specific în Transilvania, de fiecare obicei și de liniștea sufletului meu din acele vremuri! Ai mei făceau curățenie generală și știu că era un chin prin Joia mare să ieșim la bătut covoarele în laterala blocului!

Toată lumea era în forfotă, dar tare frumoase erau clipele când eram toți, uniți, uitând de probleme! Poate că atunci nu prețuiam suficient, dar acum văd totul cu alți ochi și mi-e tare dor! Și-mi sunt dragi amintirile cu tata, care de 12 ani nu mai e cu noi și pe care l-am pierdut chiar în perioada de dinaintea Paștelui, în 2010!  

Îți lipsește ceva în momentul de față? 

Depinde cum privești lucrurile. În mare parte, nu, nu-mi lipsește nimic! Pe de altă parte, îmi lipsește tata, îmi lipsesc oamenii dragi pe care i-am pierdut în pandemie și de care mi-e tare dor, până acum o lună mi-au lipsit concertele și am suferit foarte tare din cauza asta! Dar dacă e să trec peste astea, nu, nu simt că mi-ar lipsi ceva și aș suferi pentru asta.

Sunt un om echilibrat, știu ce vreau, ce-mi doresc și atunci nu am cum să ajung în pragul în care să-mi lipsească un anume lucru sau sentiment! Dacă am vreun moment de genul ăsta, mă mobilizez rapid și-l rezolv. Cineva spunea că fericirea vine când te aștepți mai puțin. Eu încerc să fiu fericit în fiecare zi și chiar dacă uneori nu-mi iese, reușesc să trec peste greutăți și să fiu mereu bine, cu fruntea sus și gata de noi provocări!  

Fuego, un artist desăvârșit!

Paul Ciprian Surugiu (n. 23 august 1976, Turda, Cluj, România), cunoscut sub numele de scenă Fuego, este un cântăreț, actor, compozitor, moderator și realizator de televiziune, om de radio și editorialist român. A lansat 38 de albume de studio. A primit opt discuri de aur și două de platină pentru vânzări. A colaborat cu mai mulți compozitori și textieri și a compus peste 150 de cântece. 

Repertoriul său este alcătuit din peste 650 de piese din diverse zone artistice, potrivit Wikipedia.

Cele mai de preț colaborări ale lui Fuego sunt cu artiștii consacrați, printre care e de remarcat Irina Loghin, dar are feat-uri și cu artiștii din generația nouă, precum Lora și Theo Rose.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net