Detenția lui Piedone, „îndulcită” de o vizită surpriză. Fuego și Irina Loghin i-au cântat la Rahova!

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectoarelor 4 și 5, din București, a avut parte de o vizită surpriză, care i-a mai „îndulcit” suferința, așa cum numesc pușcăriașii regimul de detenție.

Piedone, încarcerat din luna mai, în urma sentinței din „Dosarul Colectiv”

La jumătatea lunii mai a anului 2022, Cristian Popescu Piedone făcea spectacol, în drumul spre penitenciarul Rahova, unde ar trebui să petreacă următorii patru ani de zile, în urma sentinței din „Dosarul Colectiv”.

Citește și: Piedone a făcut spectacol, în ultimele zile înainte de arestare: festin culinar şi discuţii cu subalterni

Un împătimit al marketingului online, cu o prezență aproape zilnică în mediile virtuale de socializare, Piedone a bifat prima postare pe Facebook încă din prima zi de pușcărie. Au urmat multe alte postări, majoritatea lungi cât o zi de post.

În ultimul mesaj dictat prin telefon, pentru a fi publicat în mediul online, Cristian Popescu Piedone descrie toamna și trăirile personale, într-o manieră lirică demnă de o compunere de final de an școlar, și... scapă o mărturisire cu adevărat emoționantă!

Vezi și: Unde a lucrat Irina Loghin, în anii 2000? Puțini știu că primește pensie specială pentru asta!

S-a lăsat frigul peste oameni și arbori și flori... Un anotimp întreg s-a topit de când sunt închis între patru pereți reci... Mâine - poimâine mai trece unul... Și mă trec și eu cu încă o toamna în calendarul vieții... (...) 

În lumea asta renegată... uneori ajung artiști cu har care pun slova pe portativ și te poartă cu ei în lumea muzicii și-a visării și-a libertății... Pe mine și pe confrații de pedeapsă... ne-au vizitat distinsa doamna Irina Loghin și maestrul Fuego. Ne-au mângâiat sufletele cu muzica lor. Și ne-au mai îndulcit amarul care ne istovește, vrând-nevrând, de prea multe ori... zi si noapte.

Le mulțumesc! Le mulțumesc că există și își topesc parte din viață și pentru noi cei condamnați și renegați... Le mulțumim cu toții! Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibile vizita și muzica și arta lor! Când ești departe de casă, Irina, divina doamnă a muzicii noastre dulci și maestrul Fuego... sunt pansament pentru suflet și dor de familie și de libertate!”, a povestit Piedone despre vizita surpriză care i-a mai animat atmosferă monotonă, specifică detenției.

Nu rata nici: Fuego dezvăluie secretul care l-a ajutat să slăbească: «În fiecare dimineață...»

Postarea a fost apreciată de peste 9.000 de persoane, printre cei peste 600 de urmăritori online care au reacționat fiind și naistul Nicolae Voiculeț. „Mi-aș dori să vin să fac un concert de suflet pentru tine și toți cei închiși. Muzica e pace, e libertate, e dor, e vindecare”, i-a transmis artistul lui Piedone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net