Piedone, mesaj dur din închisoare: «Ce fac șacalii? Petreceți, orcilor!»

14 mai 2022

Proaspăt condamnat, Cristian Piedone a transmis sâmbătă primul mesaj de când a ajuns la închisoare. Fostul primar al sectorului 5 a avut cuvinte dure pentru cei pe care-i consideră vinovați de faptul că ajuns după gratii.

Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (7) jpg
Piedone, primul mesaj din închisoare

Acuzat de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv, fostul edil a fost condamnat la patru ani de închisoare.

Ajuns după gratii, Piedone i-a făcut „orci” pe cei care consideră el că l-au înlăturat din funcție. Totodată, acesta a avut și un mesaj clar pentru locuitorii sectorului 5.

”Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ? Mi-au soptit păsările cerului că petreceți cu lăutari! Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă! Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie! 

Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone?”, a scris Piedone pe pagina sa de Facebook.

Piedone, mesaj pentru „orcile” care l-au trimis la închisoare: „Locuitorii Sectorului 5 se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră!”

„I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor? Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că... nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris fostul primar al Sectorului 5, în mesajul de pe Facebook.

Totodată, Piedone a transmis că este „nevinovat” și le-a mulțumit celor care sunt alături de el în aceste clipe grele.

Citește și Povestea încurcată de viață a lui Piedone. Cum a ajuns de la Protecția Consumatorului primar de sector

„Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit!  Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT.

PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și... pentru orci”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Citește și Cristian Popescu Piedone, reacție după condamnare. Ce le transmite părinților celor morți la Colectiv

Judecătorii Curții de Apel Bucureşti au pronunțat joi, 12 mai, decizia finală în cazul dosarului Colectiv, după șase ani de procese. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg