Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada

Ultima actualizare:

Chiar și atunci când intră pe poarta închisorii stârnește controverse! Primarul Cristian Popescu Piedone a ajuns în arest, după condamnarea sa de 4 ani în dosarul Colectiv, anunțată joi, 12 mai. Piedone a decis să își facă „intrarea” cu stil însă, purtând o piesă vestimentară a unui celebru și costisitor brand, Prada.

Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada Foto: Inquam
Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada Foto: Inquam

Actualul primar al sectorului 5 al Capitalei a primit joi, 12 mai, o sentință de 4 ani de închisoare, fiind găsit vinovat în dosarul Colectiv.

Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada

Fără să facă prea mult tam-tam pe marginea subiectului, Piedone a așteptat decizia Curții de Apel în fața tribunalului și „s-a lăsat” arestat, pornind către penitenciarul Rahova, acolo unde își va petrece, începând de joi, următorii ani. 

La scurt timp, au apărut și primele imagini care vizează arestul său, iar mai mulți jurnaliști au comentat cu ochi critici alegerea vestimentară a lui Piedone. Acesta și-a susținut mereu nevinovăția în fața legii și a declarat că acceptă să intre la închisoare cu „demnitate, onoare și respect”. 

Având în vedere declarațiile sale anterioare, mai multe voci au ironizat piesa vestimentară cu care primarul a decis să își facă „intrarea” în închisoare. În ziua arestului, Piedone a purtat o vestă semnată de celebra casă de modă Prada, pentru care a plătit în jur de 2.000 de euro.

«Mă duc cu demintate, onoare și respect!» ... La așa ocazie era musai să poarte vesta de la Prada. Sub 2 mii n-am găsit niciun model.”, a scris jurnalistul Marius Niță în mediul online. În dreptul mesajului său, mai mulți internauți s-au arătat, de asemenea, deranjați de pedeapsa înjumătățită pe care a primit-o Popescu Piedone. Amintim că inițial acesta fusese condamnat la 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Citește și: Piedone pregătește „ieșirea” din primărie, înainte de sentința pentru „Colectiv”?

Cristian Popescu Piedone, 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone, în prezent primar al sectorului 5 și fost primar al sectorului 4, a fost condamnat pentru abuz în serviciu dosarul ce vizează tragedia de la Clubul Colectiv, atunci când un incendiu devastator a mistuit locația.

În urma acestuia, 62 de oameni au murit, iar alți aproximativ 150 au rămas mutilați pe viață în urma arsurilor suferite. În această speță au fost găsite ulterior nereguli cu privire la modul în care funcționa clubul, reprezentate de abateri de la normele în vigoare, vinovații fiind trimiși în instanță.

În dosar au mai fost vizați și cei trei patroni ai locației, iar cea mai mare pedeapsă - 11 ani și 8 luni - a fost primită de către Alin George Anastasescu.  

Piedone susține în continuare că este nevinovat și că „adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi”. O să vă convingeți de asta.”, a mai spus el.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, reacţie după condamnare. Ce le transmite părinţilor celor morţi la Colectiv

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net