Bianca Brad, mărturiile unei supraviețuitoare: «Un an de când mi-am luat adio de la o bucăţică din mine»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bianca Brad a trecut prin clipe cumplite atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân. Acum, vedeta pare complet refăcută însă a făcut “valuri” zilele trecute cu o fotografie pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook. Era palidă, pe patul de spital şi transmitea un mesaj îngrijorător!

Bianca Brad, mărturiile unei supraviețuitoare
Bianca Brad, mărturiile unei supraviețuitoare

S-a împlinit un an de la operaţia la sân pe care Bianca Brad a suferit-o pentru a scăpa de cancer. Recunoscătoare tuturor celor care i-au fost aproape, actriţa în vârstă de 54 de ani a transmis un mesaj emoţionant alături de o fotografie de pe patul de spital din aprilie 2021:

1 an de când am fost operată... 1 an de când mi-am luat «bun rămas» de la o bucăţică din mine... nu înainte, în primul rând, de a-i cere iertare că nu am ştiut să am grijă de mine şi că, oricâte am făcut, aproape 6 ani de zile, sperând să repar răul făcut, nu a fost îndeajuns pentru a nu fi nevoie de operaţie (...)

Am fost şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat, dar astăzi, 8 aprilie 2022 - la un an de când am trăit prima zi din restul noii mele vieţi, vreau să spun, pe această cale, în mod special: dacă ar fi să fac o «to do list» - o listă cu cele mai importante lucruri de făcut pentru a te vindeca, după cei 6 ani, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu reuşite şi eşecuri, cu momente de deznădejde, dar şi de speranţă şi bucurie, ar fi aşa: Să ai curaj! Să lupţi! Să-ţi înfrângi frica! Să-ţi asculţi intuiţia! Să te rogi! Să ai răbdare! Să crezi! Să fii recunoscător! Să te bucuri de viaţă!”, a scris Bianca Brad.

A ţinut secret diagnosticul primit de la medici

Când au văzut fotografia, fanii s-au îngrijorat, crezând că vedeta trece iar prin momente dificile.

Acum un an s-a operat
Acum un an s-a operat

Dragilor, vă mulţumesc pentru grija voastră şi pentru gândurile bune lăsate aici, dar vă asigur că sunt bine, Slavă Domnului! Această poză este parte din postarea făcută acum câteva zile, când s-a împlinit 1 an de la operaţia de mastectomie. Multă sănătate şi numai bine, tuturor!”, a fost mesajul postat de Bianca Brad.

Actriţa este veşnic recunoscătoare Divinităţii, pentru că în acea perioadă cruntă din viaţa ei şi-a întors faţa către credinţă şi simte că asta a ajutat-o mai mult în drumul ei spre vindecare“Cineva, Acolo Sus, mă iubeşte. Ştie TOT ce este în sufletul meu. Mi-a auzit şi strigătul de dor de proiecte artistice care să-mi vindece sufletul şi, ca şi alte dăţi, a adus în viaţa mea oamenii potriviţi prin care să i se şlefuiască Lucrarea. Începând de astăzi, îmi voi întinde iar aripile, timid, dar cu multă bucurie şi recunoştinţă şi,  evident, cu foarte multă emoţie”.

Fiul este cel care i-a dat putere
Fiul este cel care i-a dat putere

Bianca Brad a şocat anul trecut în luna octombrie când a povestit exclusiv pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că în urmă cu şase ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Mama vedetei a aflat recent despre boala cu care s-a chinuit fiica ei. 

Cine găteşte acasă la Bianca Brad

Diagnosticată acum 6 ani cu cancer la sân, Bianca Brad este foarte atentă la dietă. Se pare că în casa vedetei, soţul său, Aurel Frăţilă, este cel responsabil cu gătitul. „În general, Aurel este cel care este cu masa, lui îi place să se ocupe de gătit. Recunosc că eu nu sunt o bucătăreasă împătimită, nu pot să spun că sunt pasionată de aşa ceva! Aurel este gurmand şi lui chiar îi place să se ocupe de pregătirea mesei!”, a mărturisit Bianca Brad într-un interviu. 

Una dintre rarele fotografii în care apare alături de soț
Una dintre rarele fotografii în care apare alături de soț

Vedeta este pasionată de sport şi viaţă sănătoasă şi are diplomă de pillates din 2019. În privinţa meniului pe care îl are după operaţie, într-un interviu recent pentru Click!, Bianca Brad ne-a mărturisit: “De multe ori nu mănânc până la prânz. Ţin post intermitent, de exemplu! Adică mănânc seara, pe la 7-8, în funcţie de cum e ziua şi până a doua zi spre prânz, nu mănânc, doar beau apă sau mănânc o banană, un fruct, cel mult, sau la prânz salată, mâncare de linte. Ca şi carne am introdus peştele, dar peştele de captură, nu din crescătorie, şi pui de ţară, cei crescuţi la sol”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net