Bianca Brad, gest tulburător în memoria fiicei. De 14 ani face același lucru

De Crăciun și în preajma sărbătorilor de iarnă, Bianca Brad (53 ani) are o tradiție la care nu renunță de 14 ani încoace. Aceasta are legătură cu Emma, fiica ei, de care nu a apucat să se bucure niciodată, pentru că micuța i-a murit în pântece, chiar înainte să se nască.

image

Bianca Brad a povestit, într-un interviu pentru Exclusiv VIP, emisiunea lui Cristi Brancu, că și acum, după 14 ani de la tragica dispariție a Emmei, vedeta se gândește încă la copilul pe care l-a pierdut. Emma, fetița Biancăi Brad, ar fi avut acum 14 ani!

„Întotdeauna te gândești la copilul pe care l-ai pierdut! Nu mai este o durere atât de ascuțită după atâția ani, dar lipsa o simt și în mod special când mergem și suntem la o masă cu patru locuri și întotdeauna scaunul pe care trebuia să stea ea este gol... Am învățat să trăiesc cu lipsa ei, nu spun că nu mă mai doare... Mereu, de Sărbători, cumpăr un îngeraș cu gândul la ea! Chiar am cumpărat zilele trecute un îngeraș roz, foarte drăguț, și l-am adăugat la colecție. În clipa în care pierzi pe cineva atât de drag, devine parte din tine!”, a mărturisit, vizibil emoționată, Bianca Brad pentru Prima TV.

Bianca Brad are și un băiat de 16 ani, pe Luca, despre care spune că îi seamănă de minune! „Luca îmi seamănă, vrea să ajute omenirea, vrea să contribuie la binele oamenilor, e atras de genetică, își dorește să meargă spre genomică”, a mai spus Bianca Brad.

Ce meniu preferă Bianca Brad de Crăciun și cine gătește la ea acasă!

Diagnosticată acum șase ani cu cancer la sân și recunoscătoare pentru că este încă în viață, Bianca Brad nu va face excese de Crăciun. Întrebată de reporterul Exclusiv Vip cum arată meniul său de Crăciun, frumoasa vedetă a mărturisit că va pofti totuși la șorici și cozonac. Și am mai aflat un amănunt! Se pare că soțul său, Aurel Frățilă, este cel responsabil cu gătitul.

„Medicii nu mi-au impus restricții, eu mi-am impus restricții singură, mi-am creat un regim încă de la bun început. Chiar dacă este Sărbătoare, nu am să mănânc carne roșie sau lucruri care nu sunt ok. Dacă este să gust, poate, dar m-am obișnuit cu mâncarea sănătoasă, mai scap poate la un cozonac. Dacă este pește cu legume și mâncare vegetariană, care poate fi foarte gustoasă dacă este gătită cum trebuie, sunt foarte în regulă! La șorici, dacă este fraged, nu o să renunț, să ronțăi, îmi place salata de boeuf. De piftie îmi este dor. Se gătește la noi acasă, ai să râzi, dar nu o să mâncăm acasă de Crăciun, o să fim plecați! În general, Aurel este cel care este cu masa, lui îi place să se ocupe de gătit. Recunosc că eu nu sunt o bucătăreasă împătimită, nu pot să spun că sunt pasionată de așa ceva! Aurel este gurmand și lui chiar ii place să se ocupe de pregătirea mesei!”, a mărturisit Bianca Brad. 

A recuperat sau nu banii furați?

În urma incidentului în care a rămas fără bani, Bianca Brad a declarat că încă nu i-a recuperat dar încă mai speră să i se facă dreptate.

„Din păcate până acum nu am primit niciun semn, am fost la Poliție de 3 ori, din punctul meu de vedere s-au mișcat cam prea încet pentru situația de atunci. Dacă se acționa mai repede...sau poate că deja se întâmplă lucruri, dar nu ți se comunică. Am primit o hârtie de la ei în care se arată că este înregistrată cererea, plângerea. Este încadrată la furt, pentru că s-a văzut clar pe camere că acea persoană a văzut banii, s-a uitat clar după mine, în loc să mă strige, a luat banii. Îmi pare rău că nu a realizat sau nu știe ce urmări poate avea asemenea gest. E o sumă mare, nu vreau să o spun, e cu mai multe zerouri, este inadmisibil ce a făcut, un gest foarte urât. Vreau să cred că vor fi recuperați banii, normal că îmi doresc lucrul ăsta!”, a mai spus Bianca Brad într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Ce s-a întâmplat cu Emma, fiica Biancăi Brad?

În urmă cu 14 ani, Bianca Brad a născut-o pe fetița sa într-o clinică din Germania. Emma a venit pe lume, însă, fără suflare, se pare din cauza unei malformații la inimă. ”Emma, acolo s-a născut. Fără viață. Dar modul în care am fost tratată acolo (n.red în Germania) m-a ajutat enorm”, povestea Bianca Brad despre tragedia pe care a trăit-o.

image
image
image
image
image
image
image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net