Bianca Brad, mărturisiri cutremurătoare: "Am avut parte de dezamăgiri crunte"

Ultima actualizare:

Bianca Brad a făcut mărturisiri fără perdea în care a povestit suferințele prin care a trecut din cauza persoanelor care au profitat de bunăvoința ei.

bianca brad jpeg

Bianca Brad, 52 de ani, este o femeie puternică, care a avut de înfruntat multe obstacole, însă a reușit mereu să iasă învingătoare din orice situație. 

Recent, Bianca a vorbit în cadrul unui interviu extrem de sincer pentru Ok Magazine despre provocările prin care a trecut de-a lungul vieții și ma ales despre suferințele pe care le-a îndurat din partea oamenilor în care a avut încredere.

"Timpul şi încercările vieţii scot la iveală şi cern. Oamenii...mai ales pe cei cărora le erai dedicat trup şi suflet, necondiţionat, şi care îţi spuneau că te iubesc, apoi te-au tradat sau ţi-au întors spatele, fără să-ţi spună măcar de ce şi cu tăcerea lor te pedepsesc sau urât despre tine vorbesc, fără să le pese cât de mult te rănesc. Am avut parte de dezamăgiri zdrobitoare...ca noi toţi. Ştiu de multe astfel de "poveşti" care parcă-s trase la xerox, atât de mult se aseamănă între ele. La fel şi inimile rănite profund şi pline de cicatrici adânci şi dureroase.

Să fim iubiţi, apreciaţi şi fericiţi...dar că, fără sau cu voie, toţi greşim, toţi suferim, căci oameni suntem şi toţi avem prejudecăţi, frici, blocaje, tăceri neînţelese, ascunse lupte şi suferinţe, epuizante neputinţe, moment şiperioade proaste, "ieşiri" neaşteptate, urâcioase şi aşteptări, ce eşuează din cauza ego-ului rănit, a rănilor nevindecate din trecut, a lipsei de iubire şi a proastei comunicări.", a dezvăluit Bianca.

Vedeta a declarat că cea mai mare lecție pe care a învățat-o din aceste dezamăgiri a fost descoperirea capacității de a ierta persoanele din viața ei. Bianca a mărturisit că vindecarea începe cu capacitatea fiecăruia de a-i ierta pe cei căre ne-au greșit.

Bianca Brad a subliniat că este important pentru ea să nu-și piardă speranța în oameni și să se comporte cu ei cu aceeași blândețe și afecțiune pe care și-o dorește din partea celor din jur. 

"Conştientizarea este răscolitoare şi dureroasă, dar vindecătoare atunci când este urmată de asumare, acceptare, integrare şi, mai presus de toate, de iertare. Oh, dar cât de greu ne este să facem asta, uitând Legile de mai presus de astre: să ne iubim unii pe alţii şi că precum noi iertăm greşiţilor noştri, şi nouă ni se vor ierta greşelile noastre.

Suntem însă datori cu toţii să ne străduim să nu ne mai rănim, ci cum ne dorim să fie ceilalţi faţă de noi, aşa şi noi faţă de ei să fim,mai înţelegători, mai răbdători, mai binevoitori, mai toleranţi, mai blânzi, mai iubitori de oameni, mai smeriţi, mai iertători - aşa cum e un bun creştin!”, mărturiseşte Bianca, pentru Ok Magazine. 

Bianca Brad a făcut față mai multor tragedii

Bianca Brad a fost unul dintre cele mai prolifice fotomodele din România și una dintre femeile pentru care Cătălin Botezatu a făcut o adevărată pasiune în tinerețe. 

În prezent, Bianca este mama lui Luca, iar partenerul ei de viață este Aurel. Cei doi au creat organizația E.M.M.A, ce poartă chiar numele fiicei celei mici a Biancăi Brad, care a murit la naștere, moment în care vedeta  a vrut să-și pună capăt zilelor. 

La opt ani de la a această tragedie, care aproape a copleșit-o pe vedetă, Bianca Brad a avut parte de o altă lovitură. Ea a aflat că partenerul ei Aurel Frățilă a fost arestat și urmează a fi extrădat în SUA.

În ciuda momentelor cumplite de incertitudine prin care a trecut în acea perioadă, Bianca Brad a răzbit și de această dată, iar după un an Aurel Frățilă a fost eliberat și s-a reîntors în sânul familiei. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net