Cum arată Bianca Brad după operația de mastectomie, cu reconstrucție imediată!

A trecut un an de la intervenția pe care a făcut-o, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar Bianca Brad este o învingătoare! Și pentru că a reușit să învingă boala, acum, la cei 54 de ani ai săi, vedeta dă sfaturi pentru femeile în suferință și încearcă să ajute oferind detalii și nume de doctori, care, la rândul ei, au ajutat-o să iasă până acum cu bine din impas.

Cum arată Bianca Brad după operația de mastectomie cu reconstrucție imediată!
Cum arată Bianca Brad după operația de mastectomie cu reconstrucție imediată!

Ieri, Bianca Brad a postat câteva poze cu ea de pe patul de spital, de după operație, în care le-a dezvăluit celor care o  urmăresc cum arătau imaginile cu ea la o oră după operația de mastectomie cu reconstrucție imediată, a doua zi de operație cu drenele, a treia zi de operație – cu zâmbetul pe buze, poze din luna aprilie a anului trecut cu ea pe patul de spital, în timpul unui masaj pentru drenaj limfatic și la 5 săptămâni după operație.

image

Imaginile sunt cu impact emoțional însă Bianca Brad a avut puterea să le facă publice și a dezvăluit tuturor femeilor, care caută soluții, ce rol are alegerea medicului în astfel de cazuri și situații și ce presupune implantul prepectoral, dar a vorbit și despre durerile pe care le-a avut după operație.

image

,,Am spus că voi reveni cu informații despre tehnica chirurgicală inovatoare, care a jucat un rol mare în alegerea echipei de medici a dr. chirurg Viișoreanu, în vederea operației de mastectomie (făcută în 2021). Este vorba de implantul prepectoral -  tehnică chirurgicală efectuată în premieră națională, în 2018, la Institutul Sânului, de dr. Andreea Meruță -  medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, membră a Boardului European de Chirurgie Plastică.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre ce presupune această tehnicăImediat după operație, am avut dureri mari, în ciuda medicației. În primele 2 săptămâni mi-a fost greu și din cauza drenei, dar după ce mi-a scos-o, a fost tot mai bine. Au ajutat mult drenajul limfatic și exercițiile specifice recomandate după mastectomie deși, la început, au provocat și ele dureri mari. Înainte de operație mă gândisem să nu fac reconstrucție imediată sau poate chiar deloc.

Apoi, aflând de implantul prepectoral, am decis să aleg această variantă și mi-am spus că, dacă mă va deprima aspectul operației, voi face un tatuaj. Din fericire, s-a dovedit a fi o alegere foarte bună, totul a decurs cum trebuie, cicatricea mea s-a vindecat frumos și nu mai simt nevoia să o ascund”, a povestit Bianca Brad pe social media.

Bianca Brad: «Feminitatea nu se pierde o dată cu operația de mastectomie»

Și din dorința de a ajuta alte femei care au nevoie de răspunsuri, Bianca Brad a dat mai multe informații despre operația prin care a trecut ea și ce pași a urmat spre vindecare.

,,Dar cu gândul la alte luptătoare, care caută informații pe tema asta, am întrebat-o pe dr. Meruță dacă recomandă tatuajul medical și dacă știe pe cineva cu experiență de acest gen. Mi-a spus că tatuarea i se pare o idee bună și mi-a spus despre Bogdan Nicolae Ghioc - tatuatorul cu care colaborează de mai multă vreme și care folosește niște materiale speciale pentru a crea un aspect cât mai natural, când este nevoie de micropigmentare.

image

Din câte am înțeles, procedura este simplă și non-invazivă,  durează puțin și poate oferi multor femei, încredere și un sentiment de reîntregire. Scopul principal al tatuajului medical este de a reduce impactul psihologic negativ, provocat de îndepartarea sânului. Am adăugat în continuarea celor câteva poze (făcute anul trecut) decupate atât cât să dezvăluie (cu delicatețe sper) evoluția procesului de vindecare și câteva imagini cu modele de tatuaj, găsite pe câteva pagini de pe net, așa, pentru inspirație și încurajare.

image

Feminitatea nu se pierde o dată cu operația de mastectomie. Încrederea în sine și atitudinea feminină, contează mult mai mult. Acolo trebuie lucrat, cu multă răbdare, înțelepciune, credință, speranță. Multă sănătate, curaj și putere vă doresc, dragi învingătoare! Voi reveni cu detalii despre alegerea bustierei, a cremelor folosite pentru vindecarea cicatricei, exerciții pentru drenajul limfatic și multe alte lucruri care sper să fie cu folos.”, a fost mesajul postat de Bianca Brad.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net