Wow! A învins cancerul, iar acum e superbă! Cum arată Bianca Brad după doar câteva sesiuni de pilates

Bianca Brad este o învingătoare și o sursă constantă de inspirație. În vârsta 54 de ani, vedeta trecut prin clipe întunecate atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân. Dar acele vremuri complicate au rămas în urmă, Bianca reușind în prezent să se bucure din plin de viață, dar și de corpul ei. 

Bianca Brad
Bianca Brad

La mai bine de un an de când a învins boala, Bianca Brad arată senzațional. Vedeta s-a apucat de cursuri de pilates și pare foarte încântată. Are zâmbetul pe buze și radiază de fericire.

Vezi și: Bianca Brad, mărturiile unei supraviețuitoare: «Un an de când mi-am luat adio de la o bucăţică din mine»

Recent, Bianca a publicat câteva fotografii în care laudă progresul pe care l-a făcut după câteva cursuri de pilates.

Citește și: Bianca Brad, imagine dezolantă de pe patul de spital. Tragedia prin care a trecut: „Înainte de despărțire”

Bianca Brad, apariție superbă!

Poate te interesează: Bianca Brad, mărturisiri cutremurătoare: "Am avut parte de dezamăgiri crunte"

Fotografiile superbe sunt însoțite și de un mesaj. „În 10 ședințe vei simți diferența, în 20 vei vedea diferența, iar în 30 de sesiuni vei avea un corp nou”, a scris Bianca Brad pe Instagram, citându-l pe Joseph Pilates.

Bianca Brad, mesaj emoționant! 

A trecut mai bine de un an de la operaţia la sân pe care Bianca Brad a suferit-o pentru a scăpa de cancer. Actriţa în vârstă de 54 de ani a transmis un mesaj emoţionant pentru a-și arăta recunoștința față de cei care i-au fost aproape.

1 an de când am fost operată... 1 an de când mi-am luat «bun rămas» de la o bucăţică din mine... nu înainte, în primul rând, de a-i cere iertare că nu am ştiut să am grijă de mine şi că, oricâte am făcut, aproape 6 ani de zile, sperând să repar răul făcut, nu a fost îndeajuns pentru a nu fi nevoie de operaţie (...)

Am fost şi voi fi mereu recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat, dar astăzi, 8 aprilie 2022 - la un an de când am trăit prima zi din restul noii mele vieţi, vreau să spun, pe această cale, în mod special: dacă ar fi să fac o «to do list» - o listă cu cele mai importante lucruri de făcut pentru a te vindeca, după cei 6 ani, cu urcuşuri şi coborâşuri, cu reuşite şi eşecuri, cu momente de deznădejde, dar şi de speranţă şi bucurie, ar fi aşa: Să ai curaj! Să lupţi! Să-ţi înfrângi frica! Să-ţi asculţi intuiţia! Să te rogi! Să ai răbdare! Să crezi! Să fii recunoscător! Să te bucuri de viaţă!”, a scris Bianca Brad.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
culori brazi 2022
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg