Ce copii talentați are Ellie White! Strategia prin care îi transformă în staruri

Ultima actualizare:

La 38 de ani, Ellie White, pe numele ei din buletin Elena Baltagan, este o artistă împlinită pe toate planurile. Cântăreața nu duce lipsă de nimic și își adoră cei doi copii, Maria Alexis (7 ani) și Mihăiță (10 ani). Și pentru că așchia nu sare departe de trunchi, micuții sunt și ei pasionați de muzică, iar părinții lor fac tot ce pot pentru a-i ajuta să se lanseze în acest domeniu.

Elena Baltagan, alături de familia ei
Elena Baltagan, alături de familia ei

Ellie White are doi copii talentați!

„Mariei i-am făcut eu o piesă, prima de altfel, ei îi place foarte mult și să danseze, iar Mihăiță spune că vrea să fie DJ. O să îi lansăm curând, lucrăm la câteva proiecte pentru ei.”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Ellie White.

În timpul pandemiei, artista a profitat și a stat mai mult în studioul de înregistrări, acolo unde inspirația și-a spus cuvântul. Ea pregătește acum noi proiecte muzicale, de care vom auzi curând. În paralel cu muzica, solista are grijă de cum arată și ne-a mărturisit că fiecare zi este o luptă în adevăratul sens al cuvântului.

„Fiecare zi  e o provocare atunci când ai copii, iar cea mai mare provocare a mea este să-mi mențin calmul, pentru că cei mici vin destul de agitați de la școală. Ne place foarte mult să stăm cu ei și să ne bucurăm de ei. Diferența de vârstă dintre ei este de doi ani și jumătate. Mai avem și momente tensionate câteodată. Cel mai mult mă supără atunci când nu mă înțeleg cu ei, pentru că nu mă fac auzită, mai ales dacă sunt și fixiști și vor să iasă totul ca ei!”, a dat din casă Ellie White.

Artista se află într-o formă de zile mari!

Cât despre aspectul său fizic, Ellie White a povestit, pentru Click! cum se menține în formă zi de zi: „Fac yoga, fitness și meditații. Mă mențin în formă cum pot mai bine. Fac sport acasă, pe bandă, câteodată și cu soțul meu, cu Doru, care preferă însă să stea mai mult în studiou sau la biroul lui decât să facă mișcare”.

Ellie și Doru, care este și managerul ei, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, fiind împreună de aproape 15 ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net