Ana Baniciu și Edy Kovacs au ales tortul pentru nuntă! „Suntem stresați, fraților!”

Ana Baniciu (30 de ani), fiica solistului Mircea Baniciu (74 de ani) și a fostei lui partenere de viață, Adina, formează din toamna anului 2020 un cuplu cu Edy Kovacs. Frumoasa fiică a cantautorului Mircea Baniciu a primit inelul în Capri, în septembrie 2021. Acum, cei doi sunt cu pregătirile de nuntă pe ultima sută de metri.

Ana Baniciu și iubitul ei, Edy Kovacs, se iubesc de mai bine de doi ani. Zilele acestea, cei doi îndrăgostiți sunt ocupați până peste cap cu pregătirile pentru nunta care va avea loc în luna septembrie. Ana și Edy au mers să aleagă tortul miresei.

Ana Baniciu: „Fraților, se apropie nunta! E o nuntă atipică pentru că noi suntem atipici”

Suntem stresați! Fraților, se apropie nunta! Avem o gașcă foarte mișto care se ocupă de acest eveniment și care m-au rugat să nu mă stresez deloc și să fiu o mireasa relaxată. Și că totul va bine!

Eu știu că totul ca fi bine, dar totuși am impresia zilele astea că organizez ceva festival. Nu știu, Untoldul la București! Ne dorim să fie toatta lumea mulțumită și să se simtă bine, în primul rând. Vrem să venim cu ceva special. E o nuntă atipică, pentru că noi suntem atipici“, a spus Ana Banicu, pe rețelele de socializare.

La nuntă sunt așteptați peste 100 de invitați

Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm. Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume. Va fi un eveniment pentru toată lumea”, a declarat cântăreața, invitată la podastul „În duet cu Alexandra Ungureanu”.

Ana și viitorul ei soț, Edy, și-au achiziționat, recent, o nouă locuință care a fost construită acum aproape 100 de ani. Cei doi au început deja renovările, iar acum artista petrece timpul mai mult pe șantier.

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și viitorul său soț?

Ana Baniciu (28 de ani) și-a găsit bărbatul cu care vrea să-și petreacă tot restul vieții chiar pe pandemie. Mai precis, frumoasa cântăreață a fost infectată cu Covid chiar de către viitorul ei soț, Edi Kovacs (43 de ani).

Așa a început povestea de dragoste dintre ei. Ana i-a ceut lui Edi să o îngrijească cât timp a fost bolnavă și acesta nu a mai părăsit de atunci cuibușorul solistei.

În toamna lui 2021, în Insula Capri a venit și inelul, odată cu cererea romantică în căsătorie, pe un yacht de lux.

I-am zis, dacă tot mi-ai dat Covid, te rog să te ocupi acum. De atunci la mine a rămas. Edi m-a văzut în niște momente nu prea plăcute, când eram bolnavă, și atunci mi-am dat seama că omul ăsta chiar mă place cu adevărat!”, a dezvăluit frumoasa solistă.

Edi Kovacs i-a câștigat încrederea Anei, așa că a fost primul bărbat pe care cântăreța i l-a prezentat tatăluiei, cantautorul Mircea Baniciu.

Este primul bărbat pe care l-am dus la tata acasă. Nu a mai trecut nimeni prin treaba asta pentru că mi s-a părut că nu e ceva atât de serios. N-am vrut să-i dezamăgesc, în contextul în care azi e, mâine nu e.

Cu Edi m-am dus cu toată încrederea pentru că am știut că eu cu el vreau să-mi continui viața. Tata nu se bagă în relațiile mele, mă lasă pe mine să iau decizii așa cum consider!”, a mai mărturisit solista.

Edy provine dintr-o familie care deține mai multe restaurante de lux în Oradea, în București și în Eforie Nord.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net