Nuntă de cinci stele! Bursucu s-a însurat după 11 ani de relație: Verighetele au costat 9.000 de euro!

Ultima actualizare:

Nuntă mare în acest weekend în showbiz-ul românesc! Adrian Cristea alias Bursucu (36 de ani), așa cum este cunoscut de o țară întreagă, s-a însurat sâmbătă seară cu aleasa inimii sale, Andreea, după 11 ani de iubire. Nunta a fost una de poveste, cu sute de invitați care au dansat și s-au distrat până în zorii zilei.

Moderatorul emisiunii, „Roata norocului”, de la Kanal D, s-a însurat ieri civil și religios cu partenera sa cu care se iubește de mai bine de un deceniu, Andreea. Cei doi au avut invitați pe sprânceană aseară la petrecere: de la familiile și rudele celor doi până la colegi de breaslă cum ar fi: Ana – Maria Barnoschi, Simona Pătruleasa, Andreea Mantea, dar și Iulia Dumitrache, colega lui de platou care a întreținut și atmosfera împreună cu trupa sa, pe ringul de dans, pentru nuntași.

Teo Trandafir nu a fost la nuntă

De asemenea, atmosfera a fost întreținută pe ringul de dans și de către Vali Vijelie care a încântat invitații prezenți la nunta celor doi cu piesele sale de iubire – ritmate ce au ajuns imediat la sufletul celor prezenți. Însă, singurul invitat absent de la Kanal D care nu și-a făcut prezența a fost Teo Trandafir, colega de platou a lui Bursucu cu care a moderat emisiunea mondenă plină cu subiecte picante „Teo Show” ani de zile. Principalul motiv pentru care vedeta nu a onorat invitația ar fi fost faptul că ar avut un eveniment în familie ce nu suporta amânare.

Mirii au fost de-a dreptul superbi, iar verighetele lor au costat nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro! Întreaga seară, Bursucu a fost numai un zâmbet!

Apreciere și frici

Invitat în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, de la Kanal D2, în urmă cu câteva luni, Bursucu le dezvăluia tuturor ce sentimente îl încercă de multe ori atunci când se gândea, la începuturile colaborării lor, la Teo Trandafir:

„Îmi era teamă că n-o să-i fac față din punct de vedere al culturii generale. Apropo, mi-a răspuns o domnișoară în emisiune un lucru senzațional… Teo are o problemă pe care acum o am și eu, dar de la ea o am moștenită, nu suportă oamenii care zic: «Nu am auzit de 3 Sud Est pentru că eu eram mică» și am întrebat-o eu pe o domnișoară dacă de Ștefan cel Mare a auzit și am întrebat-o dacă știe cine a fost și răspunsul ei a fost extrem de sincer: «Nu știu exact cine a fost, dar bănuiesc că a fost cineva șmecher, că are un bulevard cu șase benzi și are și gură de metrou»(…) Da, am rămas fără cuvinte în fața lui Teo. Nu neapărat de multe ori, că nu m-a pus în ipostaze de genul ăsta, dar au fost momente în care nu am știut cum să răspund”.

Calitate superioară

Bursucu și aleasa inimii sale au fost foarte atenți la ținutele pe care le-au purtat în noaptea nunții. Prezentatorul de la Kanal D a purtat un costum negru din două piese: pantaloni și sacou care îi veneau perfect pe corp precum și o cămasă de un alb impecabil ce îi completau ținuta. De asemenea, vedeta a ținut cont și de un accesoriu foarte important și anume...papionul de la gât care îi oferea un stil și o eleganță aparte. De asemenea, nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos și a purtat și ea o rochie albă – simplă, lungă pe corp, cu un decolteu elegant care îi oferea un stil aparte.

De la nuntă nu au lipsit nici efectele speciale...fumul care a fost dat pe ringul de dans dar și artificile ce au făcut o atmosferă de basm. De asemenea, Bursucu și Andreea, femeia cu care se iubește de 11 ani, au avut și grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic. Pe lângă meniul standard și muzica de calitate la care au fost atenți pentru nuntași, invitaților nu le-au lipsit nici deserturile delicioase cum ar fi un candy-bar generos, cu un bufet de brânzeturi și fructe, dar și un sushi-bar generos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net