Anda Adam și Yosif Mohaci au stabilit data nunții! Când se căsătoresc religios? „Vor fi 500 de persoane” Tzancă Uraganu, unul dintre nași

Anda Adam și Yosif Mohaci vor ajunge, in sfârșit, la altar, vara aceasta. Cei doi îndrăgostiți au fixat data cununiei religioase. Vor avea o nuntă spectaculoasă, ca-n povești, cu aproape 500 de invitați.

Vara aceasta jucăm la nunta Andei Adam! Nu va fi una la malul mării, așa cum și-a dorit solista, dar cu siguranță va fi una cât de poate de spectaculoasă, cu mulți invitați și distracție cât cuprinde. 

Anda Adam și Yosif Mohaci se cunună religios pe 29 iunie

Anda Adam (43 de ani) și Yosif Mohaci s-au căsătorit civil, în luna decembrie 2022, în secret, luând prin surprindere pe toată lumea. Ulterior, Anda a declarat pentru Click! că și-ar dori o nuntă restrânsă, undeva pe malul mării, într-o destinație exotică, doar în costum de baie. 

Între timp, însă, solista și soțul ei au decis să facă o nuntă în România, la care și-au invitat toți prietenii și apropiații, și au fixat deja și data cununiei religioase. Anda și Yosif au pus deja la punct toate detaliile evenimentului de care îi mai desparte doar două luni. 

Anda și Yosif se căsătoresc religios în data de 29 iunie 2024. Artista a dezvăluit că lista de invitați cuprinde aproximativ  500 de invitați, o parte din ei fiind apropiații mirelui care vin tocmai din Franța și din Elveția. Pentru organizarea evenimentului, care se anunță a fi unul grandios, artista și soțul ei au apelat la o firmă specializată.

„Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția… 

Noi de aceea am fost așa indeciși, pentru că nu știam dacă să o facem aici sau să o facem în străinătate, pentru că el este născut la Paris, este francez și atunci toți invitații lui, 80%, vor veni de acolo. Restul sunt ai mei, de aici. Avem o echipă întreagă (n.r. pentru organizarea nunții), pentru că ar fi foarte complicat”, a declarat Anda Adam, la Antena Stars.

tzanca uraganu jpeg

Vor avea două perechi de nași

Cântăreața a mărturisit că nu și-a ales încă rochia de mireasă, dar a dezvăluit că vor avea două perechi de nași. Este vorba de Tzancă Uraganu și de soția acestuia, Alina Marymar, dar și de alți doi artiști internaționali.

„O să mai fie o pereche de nași. Nu sunt din România, dar sunt cunoscuți și ei (…) Putem spune un pic (n.r. că sunt artiști internaționali). Ne-am decis la locație, de abia am bătut data în cuie”, a mai spus artista.

Manelistul Tzancă Urganu este foarte încântat, la rândul lui, să fie părintele spiritual al Andei Adam.  

„În primul rând, ea e fina mea, o s-o cunun. Anda Adam este o artistă pe care o știe toată România, e o super fată, atât pe plan artistic, cât și pe plan personal.

Ne-am întâlnit undeva unde am cântat eu, ne-am împrietenit, am vorbit. Am ieșit toți împreună, cu familiile”, a spus Tzancă Uraganu, la Antena Stars.

Anda Adam și-a găsit jumătatea în timp record după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Sorin. Afaceristul din Arad, Yosif Eudor Mohaci a cerut-o de soție în 2021, în Capadoccia, iar pe 23 decembrie 2022 cei doi au dat cu subsemnatul la Starea Civilă.

Atât Anda, cât și Yosif au câte o fetiță din mariajele anterioare. Solista își dorește însă și o pereche de gemeni, cu ochii albaștrii ca ai tatălui lor.

„Noi vrem gemeni, și dacă se poate să aibă amândoi și ochii albaștri ca el, ar fi vis, nu altceva. Noi iubim foarte mult copiii, nu mai avem răbdare să așteptam. Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede.

Cine mai are timp așa cu câte un puiuț la dospit câte un an? Să fie doi dintr-o lovitură și gata am făcut familia mare, numeroasă. Ne strângem duminica la masă, suntem fericiți, ne iubim!”, a spus Anda Adam, pentru Click!

Cine este Yosif Mohaci, soțul Andei Adam?

Yosif Eudor Mohaci, soțul Andei Adam, este din Arad, dar a stat și în Elveţia şi în Franţa. În plus, acesta deține numeroase afaceri în România.

Partenerul de viață al artistei a mai fost căsătorit și are o fetiță cu fosta soție. Nunta lui Yosif Eudor Mohaci a fost una de lux și a avut loc în Cipru, în 2018. Ceremonia s-a desfăşurat atunci pe plajă, într-un decor de vis. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net