Anda Adam s-a speriat de furtuna din Dubai! Și cântăreața Tamy e blocată după ce i s-a anulat zborul: „E jale”

#Exclusiv Click!

În prag de ziua ei pentru care va face un mega eveniment pentru data de 26 aprilie, căci se leagă de minune și cu lansarea noului său single și al albumului pe care îl pregătește intens, Anda Adam a plecat timp de o săptămână în Dubai!

Artista a primit acest cadou din partea soțului ei, Joseph Adam. Pentru că pe 27 aprilie, Anda Adam va împlini o frumoasă vârstă, vedeta a început deja să fie răsfățată. Soțul ei, Jason Momoa de România, a dus-o cu private jet-ul în Dubai. Surpriza a început cu primirea călduroasă de la aeroportul VIP Dubai  acolo unde Anda Adam a fost întâmpinată cu un desert special și o cafea pe care era “imprimat” chiar chipul său, ceea ce a emoționat-o pe cântăreață.

Din păcate, în prima zi de vacanță, artista s-a speriat de furtuna care a întâmpinat-o în Dubai, o vijelie în toată regula. Dar asta nu o împiedică pe Anda să își încarce bateriile și să se distreze în avans de ziua ei. Anda Adam și soțul ei s-au cazat la un hotel exclusivist, Atlantis The Royal, cel mai în vogă hotel din Dubai la ora actuală la deschiderea căruia a cântat chiar Beyonce, pe data de 21 ianuarie 2023 atunci când s-a vehiculat că celebra artistă ar fi încasat suma de 24 de milioane de $ pentru a susține recitalul de acolo.

Sunt în Dubai și am prins o vreme... Nu am prins niciodată asemenea vreme în Dubai! Este groaznic! Habibi, come to Dubai! Închid ușa că mi-e frică! Sunt la etajul 28 și e din ce în ce mai rău furtună afară! Mi-e frică sa deschid ușa! Hai să vedeți ce e afară!”, a postat Anda Adam pe Instagram.

Artistei Tamy i s-a anulat zborul de întoarcere din Dubai

Artista Tamy care tocmai ce a lansat o super piesă cu DJ Sava, „Copacabana  -  Străini în noapte”, este prinsă în Dubai și s-a speriat de furtună și inundațiile de acolo. Trebuia să se întoarcă acasă însă i-a fost anulat zborul din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Eu sunt în Dubai acum și uite ce este aici! S-au anulat zborurile, e jale! E nasol rău, incredibil! A fost furtună mare ieri. La Atlantis The Palm unde stau eu a căzut un tavan. Bine că nu era nimeni în zonă. Doar am auzit mare bubuitură din recepție. În oraș era apă peste tot! Am stat două ore în uber,  nu știa pe unde să o mai ia, erau oprite multe mașini pe avarii…horror! Sunt cu treabă dar și vacanță. Eu am stat la Atlantis The Palm. 

Trebuia să plecăm de ieri s-a anulat  zborul și ne-am întors aici! Nu știm încă ce și cum! Până acum s-au anulat 3 zboruri de când trebuia să plecăm. Așteptăm să ne spună cineva ceva…deocamdată nimeni nu știe nimic! Ceea ce știu este că aeroportul a fost inundat, nu a zburat nimeni de ieri”, ne-a povestit Tamy exclusiv pentru Click!, ușor îngrijorată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net