Ce face Anda Adam, în timp ce fostul soț s-a combinat cu o diva sexy din showbiz-ul românesc

Ultima actualizare:

Anda Adam (43 de ani) este super îndrăgostită de soțul ei, omul de afaceri Joseph Adam, alături de care formează un cuplu de invidiat!

Zilele trecute, soțul cântăreței a împlinit o frumoasă vârstă, iar Anda Adam l-a copleșit cu declarații de dragoste și urări care mai de care mai frumoase, demonstrând faptul că vedeta este super îndrăgostită de jumătatea ei care o face super fericită!

„Te iubesc și știu că acest cuvânt e prea „mic" ca să cuprindă tot ce simt pentru tine. Și nu am atâtea caractere să înșir în scris în această postare tot ce aș vrea să îți spun! Știu doar că iubirea există (pentru cei care nu mai cred în ea, cum ajunsesem să cred și eu) și  că ai apărut ca să îmi demonstrezi că așa este!

Și mai știu că ești cu adevărat un om bogat atunci când ai iubire și o Familie! Și pentru asta îți mulțumesc! Te iubesc cu toată ființa mea și sper ca fericirea ta să nu apună niciodată! Iubire, sănătate și fericire din belșug îți urez, iubitul meu soț! Je t'aime!”, au fost cuvintele pline de dragoste ale Andei Adam pentru aniversarea soțului său.

Se simte iubită și fericită

Anda Adam este foarte fericită alături de soțul ei, Joseph, care a luat numele de familie al artistei pentru că i se potrivește de minune. Cei doi au planuri mari împreună, atât în viața de cuplu, cât și profesional vorbind, mai ales după ce partenerul de viață al artistei a jucat în filmul „Miami Bici 2” care s-a filmat în America.

Joseph Adam joacă rolul unui tip dur, periculos, în “Miami Bici 2” și pentru că este și un bărbat arătos, nu doar talentat, având un fizic de invidiat, a fost confundat de americani cu celebrul Jason Momoa, așa că la filmările din State a dat și autografe, iar Anda Adam nu își mai încăpea în piele de fericire. 

„Ne merge de la foarte bine în sus!”, ne-a asigurat Joseph Adam atunci când i-am întrebat, la un moment dat, ce mai fac.

Artista a intrat căsătorită în anul 2023, după ce a făcut pasul cel mare și înainte de Crăciunul din 2022 a mers cu iubitul său, omul de afaceri Joseph Eudor Mohaci, la Starea Civilă a Sectorului 1, acolo unde au făcut cununia civilă. Cei doi nu au făcut încă nunta mult așteptată, dar se gândesc la acest moment unic din viața lor.

Fostul soț s-a combinat cu Loredana Chivu

Între timp fostul soț al Andei, Sorin Andrei Nicolescu (38 de ani), formează cuplul momentului în show-biz alături de Loredana Chivu (34 de ani).

Cei doi îndrăgostiți au reușit să țină relația ascunsă timp de mai multe luni. Zilele trecute, însă, aceștia au fost fotografiați, în premieră, de niște români, în mari tandrețuri, în bazarul din Istanbul.

Contactată de Click!, Loredana Chivu a confirmat relația cu fostul soț al Andei Adam, dezvăluind că sunt împreună de câteva luni și că sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net