A murit cumnatul Andei Adam! Artista și soțul ei, devastați de durere

Doliu în familia Andei Adam! Fratele soțului ei Joseph Adam s-a stins din viață, iar cei doi sunt devastați de durere. Anunțul a fost făcut chiar de către partenerul de viață al artistei, care și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

A murit cumnatul Andei Adam / foto: Arhiva Click!
A murit cumnatul Andei Adam / foto: Arhiva Click!

În urmă cu puțin timp, soțul Andei Adam, Joseph Adam, a transmis un mesaj cu care și-a întristat fanii. Acesta trece printr-una dintre cele mai grele încercări ale vieții. Devastat de durere, a anunțat că fratele său s-a stins din viață subit. Soțul artistei și-a exprimat suferința printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprim durerea și tristețea mea pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpului meu frate. Chiar dacă trupul spu a plecat dintre noi, chipul lui rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a scris Joseph Adam într-un mesaj publicat pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Soțul artistei a publicat și o imagine care a însoțit mesajul. Joseph Adam a avut o relație foarte bună cu fratele său, motiv pentru care pierderea lui i-a stârnit multă durere în suflet și abia și-a găsit cuvintele pentru a exprima ce simte.

A murit cumnatul Andei Adam

Anunțul a fost făcut de Joseph Adam pe pagina sa de Instagram
Anunțul a fost făcut de Joseph Adam pe pagina sa de Instagram

Joseph Adam s-a născut în Paris și a locuit o perioadă în Elveția și Franța. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță din acea relație. La sfârșitul anului 2022, s-a căsătorit cu Anda Adam și a preluat numele de familie al artistei. A decis să ia numele cântăreței, deoarece soția lui este o persoană cunoscută, iar acest lucru îi este de folos.

Anda și Joseph Adam formează un cuplu din vara anului 2021 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. El este originar din Arad, dar a stat și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net