Anda Adam și-a făcut cont pe OnlyFans! Cât trebuie să plătești ca să vezi „goliciunea” vedetei

Anda Adam îngroașă și ea rândul vedetelor care și-au făcut cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans. Pentru că este vedetă, Anda Adam a stabilit un preț destul de piperat pentru abonamentul lunar. 

Clienții trebuie să plătească 10 dolari pentru a avea acces la contul Andei Adam 

Surpriză mare! Solista Anda Adam și-a anunțat fanii, chiar cu câteva zile înainte de Crăciun, că și-a făcut cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans

Fanii au crezut, inițial, că este o glumă din partea solistei, care nu duce totuși lipsă de venituri consistente, mai ales că are un iubit destul de potent financiar. 

Anda, însă, este cunoscută ca fiind o persoană lipsită de inhibiții și foarte mândră de dotările ei, chiar și la 43 de ani. 

Artista a postat pe contul de Instagram o fotografie și cu linkul către platforma pentru adulți, unde clienții îi pot accesa conținutul contra sumei lunare de 10 dolari. Abonamentul are un preț destul de piperat, pentru că Anda este persoană publică. 

Laurette și surorile Crudu, vedete pe OnlyFans

Și alte vedete au decis în ultima vreme să-și sporească veniturile, deschizându-și conturi pe renumita platformă pentru adulți, printre acestea remarcându-se: surorile Daniela și Ana Maria Crudu, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Mariana Moculescu sau Laurette Attindehou. 

 „Nu este nevoie neapărat să postezi poze cu conținut pentru adulti. Eu, una, postez imagini de la ședințele de masaj, îmi fac si reclamă la salon”, ne-a spus Laurette. 

OnlyFans a fost, inițial, concepută ca o rețea de socializare, însă a evoluat cu pași repezi spre un serviciu online unde utilizatorii pot accesa conținut exclusiv pentru adulți, contra unei taxe. 

Această platformă nu trebuie, însă, confundată cu un studio de videochat.

Anda și Yosif își doresc gemeni 

Anda Adam și-a găsit jumătatea în timp record, după ce s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Sorin. Afaceristul din Arad, Yosif Mohaci a cerut-o de soție în Capadoccia, iar anul trecut, de Crăciun, pe 23 decembrie, cei doi au dat cu subsemnatul la Starea Civilă.

Anda și Iosif își doresc foarte tare copii, dacă s-ar putea chiar gemeni. 

 „Noi vrem gemeni, și dacă se poate să aibă amândoi și ochii albaștri ca el, ar fi vis, nu altceva. Noi iubim foarte mult copiii, nu mai avem răbdare să așteptam. Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede.

Cine mai are timp așa cu câte un puiuț la dospit câte un an? Să fie doi dintr-o lovitură și gata am făcut familia mare, numeroasă. Ne strângem duminica la masă, suntem fericiți, ne iubim!”, a declarat Anda Adam, pentru Click!

Cine este Yosif Eudor Mohaci?

Yosif Eudor Mohaci, actualul soț al Andei Adam, este din Arad. Bărbatul a stat însă și în Elveţia, dar şi în Franţa o perioadă mai lungă de timp. Acesta are numeroase afaceri în România, printre care și un club la Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net