Anda Adam lucrează intens la un copil. Artista vrea să-l facă tătic pe soțul ei, Joseph

#Exclusiv Click!

O dragoste pasională împărtășită de ambii parteneri și dorințe mari pentru viitor. Anda Adam vrea să-l facă tătic pe frumușelul Yosif Eudor Mohaci, sau "Joseph" așa cum alintă cei apropiați, și muncesc la acest proiect de mai bine de un an. Din păcate rodul iubirii, pe cale naturală,  s-a lăsat așteptat, așa că de ceva timp frumoasa blondina a apelat și la ajutor specializat. 

Anda Adam lucrează intens la un copil
Anda Adam lucrează intens la un copil

Anda Adam și soțul ei vor un copil: „Ar fi împliniți dacă li s-ar îndeplini dorința”

Din punct de vedere profesional, toate merg strună pentru Anda Adam. Muzica este în prim plan, dar a avut grijă să își sprijine și să-și susțină și partenerul de viață în demersul actoricesc, că vorba aceea, într-o familie adevărată ambii soți trag la aceeași căruța.

Ei bine Joseph, bărbatul cu care Anda s-a căsatorit pe 23 decembrie 2022, a încercat și un alt teren, decât cel al businessului, și anume cel actoricesc dat fiind faptul că în tinerețea lui a făcut cursuri la studiourile din America și s-a pregătit cu specialiști din domeniu. Iată că după casting, Joseph a fost acceptat să joace în „Miami Bici 2”, filmul regizat de Jesus del Cerro,  și a suportat toate cheltuielile pentru filmările care au avut loc în Los Angeles. 

În paralel, Anda si Joseph au jucat intensiv în afara platourilor de filmare  și la un copil. După cum se știe artista are o fetiță superbă în vârstă de 8 ani, pe nume Evelyn, din căsnicia cu Andrei Nicolescu, iar Joseph are și el doi copii, un băiat și o fată din relații diferite, însă vor cu ardoare să aibă și ei doi un bebeluș. Din păcate pe cale naturală lucrurile s-au încăpățânat să iasă, iar de luni bune au apelat și la ajutor specializat.

La începutul relației cu afaceristul, Anda afișa un fizic foarte tonifiat și o siluetă bine definită, însă efectul tratamentelor și-a lăsat amprenta pe talia de viespe a blondinei celebre. A început să poarte haine mai largi, închise la culoare, care să-i ascundă silueta cu forme. Totuși este o femeie asumată și a fost liniștită din acest punct de vedere, pentru că mai presus de aspectul fizic, a fost reușita acestui vis. Un vis care se pare că se mai lasă puțin așteptat.

„Andei îi plac foarte mult copiii, iar Evelyn și-a dorit mereu o surioară sau un frățior. Ar fi împliniți ca și cuplu de acest dacă li s-ar îndeplini dorința. Ar ieși un copil tare frumos cu așa părinți", ne-a spus o cunoștință din anturajul celor doi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net