Când se întoarce Magda Pălimaru la Pro TV. „Pentru mine copilaşul acesta este totul!”

Viaţa Magdei Pălimariu (44 de ani) s-a schimbat radical de când a devenit mămică, în august 2022. Vedeta Pro TV a născut un băieţel, Aksel, în Norvegia, acolo unde este soţul ei. A avut o sarcină grea, iar depărtarea de familie şi prietene au afectat-o. Despre toate acestea a povestit în podcastul Ramonei Păuleanu.

Magda Pălimariu  s-a dedicat  100% fiului ei,  Aksel
Magda Pălimariu s-a dedicat 100% fiului ei, Aksel

Prezentatoarea de la Meteo de la Pro TV, Magda Pălimariu, a fost mereu discretă cu viaţa ei. S-a măritat în mare secret cu Ionuţ Eriksen, preşedintele Camerei de Comerţ din Norvegia, în august 2021, apoi a născut la fel de discret în Norvegia, în august 2022.

O perioadă după căsătorie a făcut naveta între cele două ţări, pentru că nu a renunţat la jobul ei de la televiziune, dar după ce a născut a ales să stea mai mult acolo. Abia în martie 2023 a revenit în ţară şi şi-a dedicat tot timpul băieţelului.

„Se înnopta la ora 15.00. Mi-am dorit să revin în ţară şi din cauza asta, pentru că nu mă puteam acomoda”, a explicat vedeta. 

Magda Pălimariu este invitata Ramonei  Păuleanu în podcastul „Creştem Mari”
Magda Pălimariu este invitata Ramonei Păuleanu în podcastul „Creştem Mari”

Acum, nu are de gând să revină mai repede pe sticlă, ci doar în primăvara anului viitor, când i se termină concediul de maternitate. Ea a fost invitată în podcastul Ramonei Păuleanu, altă fostă prezentatoare Pro TV intitulat „Creştem mari” şi a povestit care au fost cele mai dificile momente ale sarcinii.

„Cum să ai timp să mai vorbeşti cu cineva? După ce naşti, s-a terminat cu telefoanele şi cu prieteniile. Nici n-am apucat să povestesc cum a fost în acea perioadă şi imediat după ce am născut. Prietenele mele adevărate au rămas alături de mine, dar nu mai avem timp să povestim sau să ne vedem la o cafea. Din martie am venit în ţară. Am revenit la Bucureşti, dar vizitele se fac la mine acasă sau în parc, atunci când ies cu Aksel”, povesteşte Magda.

Ionuţ Eriksen, soţul Magdei Pălimariu,  preşedintele Camerei de Comerţ  din Norvegia. Foto: Viva
Ionuţ Eriksen, soţul Magdei Pălimariu, preşedintele Camerei de Comerţ din Norvegia. Foto: Viva

Magda Pălimaru: „Am avut 87-88 kg în timpul sarcinii”

Sarcina a fost un chin şi i-a împărtăşit Ramonei Păuleanu prin ce a trecut: „Am avut o sarcină foarte grea. Mi-a fost rău în fiecare zi. Şi nu îmi număram zilele, ci orele şi nu îmi imaginam cum poate să treacă nouă luni când eu îmi număr orele... Mă deranja absolut orice miros. Şi eram atât de vulnerabilă şi de sensibilă, că imediat răceam. Nu puteam să dorm noaptea. Am fost o gravidă insomniacă.

Dormeam cam două-trei ore pe noapte, nu puteam să respir. Mă hrăneam exact cu ce nu mâncam înainte. Dacă înainte aveam grijă să nu consum multă pâine, în timpul sarcinii exact asta făceam, de aceea am şi luat foarte mult în greutate. Cred că am avut 87-88 de kilograme. Mâncam foarte multă pizza, pâine, cartofi. Aveam grijă să îi dau proteină şi să mă feresc de sucuri. Dar pentru că în timpul în care mâncam era singurul moment când nu îmi era rău, mâncam foarte mult. Până la nouă luni continuu mie mi-a fost rău”.

Nu se întoarce la Pro TV  până la primăvară
Nu se întoarce la Pro TV până la primăvară

Nici după ce a născut nu a fost mai uşor! „Am fost foarte anxioasă, după ce am născut. Am avut multe frici. Dar mi-am dat seama că trebuie să-mi schimb gândurile, pentru că ajunsesem şi să visez ciudat. Îmi notam în carneţel totul despre el: câţi centimetri a mai crescut, cât a dormit, câte kilograme are”, iar atunci când a recunoscut cât de ataşată este de fiul ei, Magda Pălimariu a izbucnit în lacrimi.

„Pe toată perioada sarcinii a trebuit să-mi administrez singură nişte injecţii, pentru că am o trombofilie. Am născut natural. Trebuia să nasc pe 12 sau maxim 13 august. Dar am născut exact de ziua mea (pe 20 august). Ceea ce se întâmplă foarte rar. Tot timpul spun că Dumnezeu mi-a dat cel mai frumos cadou din lume. Nu mai ţin cont de nimic. Pentru mine copilaşul acesta e totul. Mă emoţionez şi când vorbesc despre el. Şi când doarme mie mi-e dor de el. Întotdeauna mi-am dorit un băieţel”, a declarat Magda Pălimariu, în podcastul „Creştem Mari”.

„O să am şi bonă, momentan mă descurc singură”

„Înainte, când mă gândeam că o să stau acasă timp de doi ani, mă gândeam că e foarte mult. Mâine-poimâine o să trebuiască să mă întorc la muncă. A trecut foarte repede timpul. O să am curând şi o bonă, dar momentan mă descurc singură. Eu fac ceea ce simt eu că e mai bine pentru mine şi pentru copilaşul meu.

Cred că e important să fac ceea ce simt. Nu vreau să-l cresc într-un bol de sticlă, de aceea îl şi las de-a buşilea prin toată casa. Abia acum a început să meargă în picioruşe”, a mai povestit Magda despre minunea din viaţa ei.

Şi Ramona Păuleanu a renunţat la televiziune pentru copii

Ramona Păuleanu, alături  de copiii ei, Luca şi Alexandra (2 ani)
Ramona Păuleanu, alături de copiii ei, Luca şi Alexandra (2 ani)

Ramona Păuleanu a lucrat la Pro TV în perioada 2011-martie 2023. În luna martie a acestui an s-a mutat la Antena 1, de unde a plecat după doar trei luni, din cauza neînţelegerilor cu privire la programul de lucru. Ea are de crescut doi gemeni, Alexandra şi Luca (2 ani). De astă vară, Ramona Păuleanu nu mai lucrează în televiziune şi se concentrează pe creşterea gemenilor săi şi pe producţia propriului podcast, intitulat sugestiv „Creştem Mari”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net