Vedetă de la PRO TV, de urgență la spital! A fost operată de cinci ori în trei ore

Vedeta de la PRO TV care a ajuns de urgență la spital, unde a suferit cinci operații în trei ore. Recent, într-o confesiune tulburătoare, aceasta a împărtășit detaliile chinuitoare ale experienței sale și a discutat despre factorii care au generat problemele sale de sănătate.

image

Vedeta de la PRO TV care a ajuns de urgență la spital

Prezentatoarea Iulia Ionescu, cunoscută pentru prezența sa în emisiunea "I Like IT" de la Pro TV, a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă la cinci intervenții chirurgicale într-un interval de trei ore.

Evenimentele au avut loc acum ceva timp, când Iulia Ionescu a confruntat probleme serioase de sănătate. Starea prezentatoarei a început să se deterioreze progresiv, de la o zi la alta, însă inițial ea credea că este vorba doar de o simplă oboseală. Simptomele s-au intensificat, iar când a hotărât să meargă la spital, a realizat abia atunci cât de gravă era situația sa. Se pare că totul a pornit de la o infecție la sinusuri, care s-a extins ulterior.

Iulia Ionescu a suferit cinci operații în trei ore

Vedeta de la PRO TV a trăit o experiență înfricoșătoare din cauza unor probleme de sănătate care au necesitat intervenție chirurgicală. Invitată de curând în emisiunea lui Cătălin Măruță, Iulia Ionescu a dezvăluit că a suferit o infecție în zona sinusurilor, care s-a extins ulterior. Din cauza gravității situației, prezentatoarea a fost transportată de urgență la spital.

„Foarte bine sunt acum, mă reobișnuiesc cu normalitatea, mă bucură orice miros plăcut, nu a pornit de la Covid-19. Mi-a fost afectată partea sinusurilor, era o infecție care s-a instalat în toată partea asta. Eu nu am fost conștientă că am rămas fără miros și fără auz și după operație am realizat în ce stadiu grav ajunsesem. Totul s-a întâmplat treptat și efectiv am pierdut controlul asupra situației”, a spus Iulia Ionescu.

Vedeta de la PRO TV a explicat că, inițial, a ignorat simptomele, crezând că este vorba doar de oboseală sau stres. Totodată, Iulia a mărturisit că se simțea foarte obosită de aproximativ un an de zile. Ea a mai precizat că are mai multe alergii.

„În ultimul an am fost extrem de obosită, au fost multe momente pe care nu mi le explicam și s-a întâmplat de câteva ori să nu mă pot ridica din pat de oboseală. Am pus totul pe seama faptului că am îmbătrânit, eu am 34 de ani, am găsit tot felul de scuze. La asta s-a adăugat faptul că am multe alergii, se vede că am sistemul imunitar slăbit. Probabil că totul s-a accelerat foarte repede, am ținut un regim alimentar după ureche, nu faceți asta, mergeți la un specialist.

Toți suntem ocupați, încercăm să câștigăm timp și uite ce se întâmplă. Am fost la medicul stomatolog care a văzut că dantura nu mai răspundea la gutieră plus simptomele mele, mi-am făcut un CT și s-a dovedit o urgență medicală. Oboseala cronică era cauzată de această infecție”, a mai precizat Iulia Ionescu în cadrul emisiunii.

„Nu îmi vine să cred că am ajuns pe picioare la spital”

Vedeta a povestit că medicul care a efectuat operația avea la activ peste zece mii de intervenții chirurgicale și multă experiență în tratarea tumorilor. Totuși, acesta i-a mărturisit că nu a întâlnit o situație similară în întreaga sa carieră și a rămas uimit că Iulia a reușit să ajung la spital în acele circumstanțe.

„Nu îmi vine să cred că am ajuns pe picioare la spital și am dus luni bune infecția în corp. Medicul care m-a operat și care a avut peste zece mii de intervenții la viața lui și a operat și tumori mi-a spus că el nu a văzut așa ceva în viața lui, că nu îi vine să creadă că am ajuns pe picioare la spital. E adevărat, nu eram într-o stare bună, dar… La scurt timp, m-a și operat”, a mai spus vedeta de la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net