Ce le transmite Anda Adam cârcotașilor care o fac grasă! Cum își lucrează artista fesierii în compania soțului său

Ultima actualizare:

Până în momentul în care va lansa videoclipul noii sale piese, „Dai, dai, Dubai", Anda Adam  42 ani) își lucrează trupul la sală, dar nu singură, ci alături de soțul ei, Joseph, cel care o susține în absolut tot ceea ce face.

De-a lungul timpului, Anda Adam a fost ținta răutăților celor din mediul online. Unii internauți au criticat-o aspru pe artistă pentru felul în care arată. Gurile rele au spus că aceasta s-a îngrășat și că, în marea majoritate a pozelor pe care le postează, folosește filtre în exces. Pentru a demonstra contrariul, vedeta a făcut un video, special pentru cei care au pus-o la zid.

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai, Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum, sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domișoarele, #poate fata și cred că sunt foarte ok. Și ce crezi? Au dispărut și ridurile și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19 seara. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club”, a fost mesajul transmis de Anda Adam în prima filmare de duminică seara de la sală.

Mai apoi, în cel de-al doilea video, artista le-a arătat tuturor cum își lucrează fesierii și ce exerciții face la sala de fitness. Totul s-a întâmplat chiar sub strica supraveghere a soțului spu, Joseph.

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții  în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau 2 kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!” a mai completat Anda Adam, în timp ce soțul ei, omul de afaceri, Joseph Mohaci, i-a ridicat bluza de trening legată  în jurul mijlocului și i-a „inspectat” fesierii, fiind mulțumit de formele soției sale.

A făcut cununia civilă înainte de Crăciun

Înainte de Crăciun, artista a spus marela „DA” în fața ofițerului Stării Civile de la Sectorul 1, devenind astfel doamna Mohaci. Cântăreața a făcut cununia civilă cu omul de afaceri Joseph Mohaci, cel cu care s-a logodit în vara lui 2021. Logodna celor doi a avut într-un cadru feeric, în Cappadocia.

Referitor la pregătirile pentru marele eveniment, Anda Adam și soțul ei au declarat pentru Click! că nu se grăbesc în organizarea nunții. Mai mult decât atât, cei doi îndrăgostiți declară că există probabilitatea ca nunta să aibă loc în anul 2024.

Verighetele nu le avem încă, le-am proiectat dar nu le-am cumpărat, ne decidem mai greu, dar încet și sigur. Nu sunt încă hotărâtă în privința modelului rochiei de mireasă, nu m-am decis....”, a mărturisit Anda Adam pentru Click!

„Vrem să facem ceva de suflet și ce ne face plăcere. Nu știm exact dacă anul acesta sau următorul. Facem nunta pentru noi, nu pentru restul lumii”, a completat-o și soțul său  ,Joseph Mohaci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net