Raluca de la trupa Angels, primele declarații despre divorț: „De la noi nu veți auzi...”

#Exclusiv Click!

Raluca Blejușcă (35 de ani) sau mai bine zis Raluca de la trupa Angels, așa cum o cunosc iubitorii de muzică, le dă peste nas tuturor răutăcioșilor după ce au ajuns unele discuții pe la urechile sale cu privire la faptul că ea și soțul său ar avea probleme în căsătorie. Cântăreața a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, cum stau lucrurile...

Raluca de la trupa Angels este căsătorită cu soțul său de 16 ani. Cei doi și-au jurat iubire veșnică în 2007 iar de atunci au ales să rămână împreună. În prezent cei doi duc o viață liniștită alături de cei cinci copilași pe care îi au împreună: Serafim (14 ani), Casian (12 ani), Emilian (7 ani), Maria (10 ani), dar și Anastasia (5 ani).

Atunci când vine vorba de viața sa personală, Raluca este foarte discretă așa că gurile rele nu au încetat să comenteze nici mariajul său cum că ar fi la un pas de divorț de partenerul său de viață pe care îl cunoaște de la vârsta de 16 ani și care este cu șase ani și jumătate mai mare decât ea. Contactată de Click!, Raluca a dorit să lămurească toate speculațiile care au apărut din partea cârcotașilor în spațiul public.

„Cred că este exact invers. Cu cât postezi mai rar cu persoana iubita, cu cât te expui mai puțin, cu atât iubești mai intens. Chiar mi-aș dori ca toată lumea să aibă parte de iubirea pe care o trăiesc eu alături de soțul meu. În plus, soțul meu e procuror și chiar nu e indicat să se expună prea des. Dar, pentru liniștea oamenilor vom face câteva poze curând împreună. E un om minunat, iubitor, care se dedică familiei zi de zi...e o iubire ce a crescut zilnic prin tot ceea ce am simțit, trăit, experimentat până acum. Din fericire, de la noi nu veți auzi niciodată de divorț”, a declarat Raluca pentru Click!

Raluca: „Ne-am mai dori un al șaselea copil!”

Fosta componentă de la trupa Angels ne-a mai mărturisit că atât ea cât și soțul său și-au propus ca în viitorul apropiat să devină din nou părinți:

„Da, ne-am mai dori un al șaselea copil mai încolo puțin după ce vom simți că suntem în putere să facem asta. Fiecare suflețel ce vine pe lume e pentru noi o mare binecuvântare, o bucurie  dar și o responsabilitate. Așa că facem toate în mod responsabil”.

Click! spune

Raluca Blejușcă și Monica Ene au făcut furori în perioada anilor 2000 cu piesele pe care le cântau! Cele două formau trupa Angels și ajunseseră să fie unele dintre cele mai iubite cântărețe ale momentului.

Însă, cu timpul lucurile s-au mai schimbat pentru că Raluca s-a mutat la Tulcea și duce o viață liniștită alături de familia sa, iar Monica locuiește în Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net