Raluca Blejuşcă, ex-Angels, prima apariţie tv cu cei 5 copii superbi pe care evită să-i expună

Ultima actualizare:
Raluca Blejuşcă este mama a cinci copii
Raluca Blejuşcă este mama a cinci copii

Discretă cu viaţa personală de când s-a retras din showbiz, Raluca Blejuşcă, a notat o premieră şi a acceptat să apară într+o emisiune tv alături de toţi cei cinci copii ai săi. Cântăreaţa care în urmă cu zece ani făcea furori în trupa Angels duce acum o viaţă liniştită de familie, dar nu a abdandonat cariera muzicală. Ea a urcat chiar pe scena Cerbului de Aur, ediţia din 2018.

Raluca Blejuşcă (33 de ani) a ales să părăsească trupa Angels în urmă cu 10 ani, când formaţia era în mare vogă, iar referenul „Așa-s băieții umblă numai după fete" era fredonat de adolescenţi. La acel moment toată lumea s-a întrebat de ce artista a ales să renunţe la muzică. Se pare că era într-un conflict deschid cu producătorii muzicali care îi impuneau lucruri și a considerat că poate acela este momentul să se aşeze la casa ei. Nu a greşit deloc. Şi-a întemeiat o familie cu băiatul de care se îngrăgostise chiar la nunta surorii ei. Povestea lor s-a derulat la distanţă, căci a început în scris.  Cei doi au corespondat prin mesaje timp de trei ani până în momentul în care au ajuns la altar.

Familia numeroasă a Ralucăi Blejuşca (ex-Angels)
Familia numeroasă a Ralucăi Blejuşca (ex-Angels)

Acum, artista are o familie superbă, un soţ iubitor şi cinci copii magnifici. Serafim (11 ani), Cassian ( 9 ani), Emilian (5 ani), Maria (6 ani) şi Anastasia (2 ani) au apărut alături de mama lor celebră pentru prima dată într-o emisiune tv. Toţi locuiesc de mai bine de cinci ani în Tulcea. 


    Familia numeroasă a Ralucăi Blejuşca (ex-Angels)Foto: arhivă personală
Familia numeroasă a Ralucăi Blejuşca (ex-Angels)Foto: arhivă personală

"Nu obișnuiesc să îmi expun copiii la televizor dar doamna Marina Almășan si-a dorit tare mult să vin la emisiunea «Femei de 10, bărbați de 10» alături de toți cei 5 copii ai mei. Nu am avut cum sa îi refuz bucuria de a le dărui cadouri copiilor mei, în preajma sărbătorilor de iarnă...Ne-am bucurat cu toții alături de această doamnă deosebită!", a notat Raluca Blejuşcă înainte de a-şi anunţa participarea la tv.   

Artista, care a terminat Facultatea de Asistență  Socială-Sociologie şi un Master cu specializarea „Consiliere în Asistență  Socială” este căsătorită cu un procuror.

Citeşte şi:

Festivalul Cerbul de Aur începe miercuri! Reguli de acces în Piața Sfatului

Start concurs! 18 artişti intră în competiţie pentru Marele Trofeu Cerbul de Aur

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net