Raluca Ciocârlan (Angels) s-a mutat în casă nouă, la Tulcea! Cum se descurcă artista cu 5 copii acasă!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Raluca Ciocârlan (36 ani), cunoscută ca parte din trupa Angels, are o familie frumoasă și numeroasă. Cântăreața cu o voce de aur, care își spune acum Raluca Angel, a făcut recent o investiție de care este tare mândră, și ea și familia ei. S-au mutat cu toții într-o casă nouă!

Raluca Angel este mândră de familia ei frumoasă și numeroasă
Raluca Angel este mândră de familia ei frumoasă și numeroasă

Raluca Ciocârlan s-a mutat în casă nouă! 

Artista este o mamă eroină, are acasă 5 copii și împacă de minune cariera cu viața de familie. Raluca Ciocârlan și soțul ei își cresc singuri copiii, iar atunci când au nevoie de ajutor apelează la bunici. Și pentru că sunt mulți și aveau nevoie de spațiu, vedeta și soțul ei au făcut o investiție serioasă și și-au cumpărat astfel un apartament cu 3 camere și 2 băi, în Tulcea, acolo unde locuiesc de ceva timp.

„Așa este, ne-am mutat în casă nouă. E un apartament cu 3 camere și 2 băi, de aproape 100 metri pătrați, în centrul orașului, dar e într-o zonă liniștită de case. E modern și are atmosfera unei case datorită bucătăriei foarte mari. Avantajul este că e aproape de școală și de munca soțului...

Pentru noi acesta a fost cel mai important aspect atunci când l-am cumpărat. Prețurile apartamentelor în Tulcea sunt aproape ca cele din București, dar e o investiție. Nu știm exact cât vom rămâne în Tulcea. Soțul meu e procuror aici, dar când copiii vor merge la facultate vom fi tentați probabil să ne cumpărăm altă casă în alt oraș... Vom vedea!”, ne-a mărturisit pentru Click!, Raluca Ciocârlan, fostă solistă în trupa Angels.

             La cei 36 de ani ai săi, îndrăgita cântăreață are 5 copii, 3 băieți și 2 fete
La cei 36 de ani ai săi, îndrăgita cântăreață are 5 copii, 3 băieți și 2 fete

Raluca Ciocârlan nu și-a abandonat cariera muzicală!

Chiar dacă are o familie numeroasă, artista știe cum să își gestioneze timpul astfel încât să se poată ocupa și de cariera sa și să mai poată merge și la studioul de înregistrări sau la evenimente.

Cei 5 copii ai Ralucăi Ciocârlan (ex trupa Angels) sunt foarte fericiți pentru că au acum o casă mai spațioasă. Cântăreața are 3 băieți (Serafim – de aproape 14 ani, Casian – 12 ani și Emilian – de 7 ani) și 2 fete (Maria – de 10 ani și Anastasia – 5 ani).

 Cei 5 copii ai Ralucăi Ciocârlan sunt foarte fericiți pentru că au acum o casă mai spațioasă
Cei 5 copii ai Ralucăi Ciocârlan sunt foarte fericiți pentru că au acum o casă mai spațioasă

Raluca Ciocârlan nu ar zice nu unui alt copil

„E un lucru mai intim acest aspect legat de familie și copii. Dacă aș mai rămâne însărcinată aș primi cu toată dragostea încă un copil, acum, deocamdată nu știu unde aș mai avea loc…

Sunt foarte prinsă și pe plan profesional, așa, cu inima, ar mai încăpea mulți copii, dar fizic e greu! Nu e ușor deloc dar e foarte frumos! Nu am avut bonă decât atunci când l-am născut pe cel de-al cincilea copil și o perioadă destul de scurtă, în rest, eu cu soțul ne descurcăm cu copiii. Și când apar urgențele mai vine mama sau mama soacră, sau cu o altă fată de încredere pe care o mai chem atunci când trebuie să plec la studio”, ne-a mai declarat cunoscuta interpretă, care pe 25 octombrie va avea o apariție de zile mari pe scena Sălii Palatului.

„Pe 25 octombrie voi cânta la Sala Palatului, în București, în deschiderea concertului lui Garou, dar și în duet cu el. Echipa lui Garou m-a selectat pe mine dintre câțiva artiști și va fi primul concert mare unde voi cânta alături de un band de profesioniști. Sunt foarte încântată!”, ne-a mai spus în încheiere Raluca Ciocârlan, ex Angels.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net