Cătălina Ponor, însărcinată cu al doilea copil! Cum a dat marea veste

Cătălina Ponor (36 de ani) a făcut anunțul momentului! Tripla campioană olimpică și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că este însărcinată din nou! Cătălina Ponor și Bogdan Jianu (53 de ani) sunt căsătoriți din vara lui 2023 și mai împreună un băiețel, Vlad!

Fosta gimnastă a făcut anunțul momentului! Cu doar câteva ore în urmă, tripla campioană olimpică și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că este însărcinată din nou! Cătălina Ponor și Bogdan Jianu (53 de ani) sunt căsătoriți din vara lui 2023 și mai împreună un băiețel, Vlad! Ei au fost nevoiți să amâne nunta pentru o bună perioadă de timp, din cauza pandemiei, iar apoi a sarcinii.

Cei doi au devenit un cuplu încă din anul 2018, iar acum familia lor se va mări din nou! „Dumnezeu ne-a  binecuvântat încă o data ,mai repede decat ne-am fi putut imagina! Familia noastră se mărește și Vlad va avea un frățior. Suntem foarte nerăbdători sa îl cunoaștem pe micuțul familiei!”, a scris Cătălina Ponor pe pagina personală de Instagram, postând și câteva poze alături de familia ei.

Cătălina Ponor a devenit, pentru prima oară, mamă pe 29 decembrie 2022. Se pare că și de această dată ea și Bogdan Jianu vor avea un băiețel.

Cătălina Ponor este însărcinată din nou

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu erau deja logodiți încă din anul 2020, dar pandemia, iar apoi sarcina avansată a fostei gimnaste, a făcut imposibilă nunta. Până la urmă, după o perioadă îndelungată de amânare, cei doi au reușit să se căsătorească în vara anului 2023.

Campioana olimpică a hotărât să se retragă din gimnastică încă din anul 2017, după o carieră de succes, în care a reușit să câștige 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice, una de bronz, cât și una de argint. De asemenea, Cătălina Ponor mai are în palmares 3 medalii de argint, cât și 2 de bronz, la Mondiale. La Europene, Ponor a reușit să strângă 8 medalii de aur, 2 de argint și 3 de bronz.

image
image
image
image
image
image
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
oana roman mioara roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net