Tatăl vitreg al unei celebre gimnaste, condamnat definitiv la închisoare, după ce a bătut doi polițiști

Curtea de Apel Constanța a dat verdictul în scandalul în care a fost implicat tatăl vitreg la fostei mare gimnaste Cătălina Ponor. Florin Bărbăscu a fost condamnat definitiv la un an și 3 luni de închisoare cu suspendare, după ce în urmă cu mai bine de doi ani a fost implicat într-o altercație și a lovit doi polițiști, aceștia din urmă având nevoie de îngrijri medicale.

Imagine din timpul scandalului surprinsă de camerele de supraveghere. Sursă foto: Replica Online
Imagine din timpul scandalului surprinsă de camerele de supraveghere. Sursă foto: Replica Online

Tatăl vitreg al gimnastei îi acuză pe polițiști de declanșarea scandalului

Pe 6 martie 2021, Florin Bărbăscu a fost oprit de doli polițiști care nu i-au permis accesul pe o stradă rezervată riveranilor, unde Bărbăscu deținea în acte o sală de sport.

În imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată agenților actele pe telefon și îi invită în interior pentru a le pune la dispoziție actele în original, însă aceștia refuză, relatează Replica online.

Discuția degenerează, iar Bărbăscu devine agresiv în momentul în care este oprit să intre în sala de sport. Ulterior, la fața locului își fac apariția mai mulți polițiști care pătrund la recepția sălii și îl încătușează pe Bărbăscu, scrie acceași sursă despre incidentul care a avut loc în urmă cu doi ani și jumătate.

Judecătorii au decis ca tatăl vitreg al Cătălinei Ponor să fie cercetat sub control judiciar.

Conform unui comunicat al poliției, agenții implicați în altercație au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Acesta a respins acuzațiile și le-a spus judecătorilor că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

Condamnat definitiv

Magistrații Curții de Apel Constanța ai considerat că Flrin Bărbăscu se face vinovat de ultraj și l-au condamnat definitiv la un an și trei luni de închisoare cu suspendare. Magistrații s-au pronunțat pe data de 30 octombrie.

„Condamnă pe inculpatul B.F. la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj. În temeiul art. 38 alin. 1-art. 39 alin. 1 lit. b C. pen., aplică pedeapsa cea mai grea (1 an) la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă (3 luni), rezultând pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare”, este decizia Curții de Apel Constanța legat de tatăl gimnastei Cătălina Ponor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net