Cătălina Ponor a publicat prima imagine cu băiețelul ei: „Respect toate mamele și bunicile”

Ultima actualizare:

Cătălina Ponor (35 ani) își ține în brațe, de pe 29 decembrie 2022, cea mai frumoasă medalie din toate timpurile, mai precis pe băiețelul ei și al soțului său, Bogdan Jianu (52 ani).

Fosta mare gimnastă a publicat ieri prima imagine cu bebelușul, chiar de 8 Martie.

„La mulți ani tuturor femeilor! Fiind mamă la rândul meu, nu pot spune decât că respect în special toate mamele și bunicile, pentru sacrificiul lor, pentru toată iubirea pe care o primim de la ele, pentru toată grija pe care ne-o poartă în fiecare zi”, a scris Cătălina Ponor, în dreptul fotografiei. 

Micuțul are acum 2 luni, dar de când s-a născut este cea mai mare bijuterie a familiei sale. Bogdan Jianu era tare nerăbdător să devină tătic și a așteptat o viață întreagă acest moment. 

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut nunta anul trecut

Unul dintre cele mai importante nume din istoria gimnasticii are alături un bărbat care și-a dorit nespus să devină tată. Regizorul Bogdan Jianu este mai mare cu 18 ani decât marea gimnastă, însă cei doi fac echipa perfectă în viața de zi cu zi. Cuplul este împreună din 2018 și amândoi sunt foarte discreți în ceea ce privește detaliile despre viața lor de familie.

Anul trecut a fost unul cu noroc pentru cuplul Cătălina Ponor și Bogdan Jianu. Cei doi au făcut nunta mult așteptată vara trecută, în luna iunie. Apoi, în august, fosta mare gimnastă a României  a anunțat că este însărcinată. Cătălina și Bogdan se iubesc sincer și necondiționat, au o relație frumoasă de mai mulți ani de zile și au făcut nunta la Constanța.

Anul trecut, pe 29 decembrie, fosta mare gimnastă a devenit mămica unui băiețel . La acea vreme, a publicat o fotografie cu mâna micuțului, alături de mesajul: „Totul pentru noi!”. Înainte de sosirea pe lume a bebelușului, Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au pregătit camera copilului, iar fosta mare gimnastă s-a asigurat că totul este ca la carte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net